Biely kočík - skúsenosti
Má niektorá z vás biely kočiarik? Plánujem kúpiť pre decembrové bábätko, ale všetci ma odhovárajú, že bude nonstop špinavý. Predtým sme mali šedý a nikdy sa nezaspinil, tak ale neviem. Možno to len nebolo vidiet. Ake su vaše skusenosti? Dakujem
mam bielu striešku na športový kočík- letná edícia a vôbec sa nešpiní, veď moje dieťa nechytá striešku a ja tiež nie...Špinavé je skôr polstrovanie, ale to vždy odopnem a vyperiem, za mňa biely kočík super👍
ja mam kociar v uplne bledobezovej farbe a vanicku som za pol roka raz, zopakujem raz, cistila kefkou. a to je na maximum vyuzivany, malicka cely polrok v nom spavala cez den, denne sme vonku, nakladam ho denne do auta. nechapem, ako moze niekto povedat, ze sa kociar spini. od coho? ved ho nechytam zablatenymi rukami. ani dieta ho nechyta spinavymi rukami. mne osobne sa tmave kociky nepacia. aj teraz som si kupila bledoruzovy sportiak.
Ono asi záleží aj na nás ľuďoch, ako si dávaš pozor na veci a tak, napríklad moja sesternica ma kočík akoby bol nonstop od zeminy a môj je ako novy, čiže záleží od vášho zaobchádzania. 😉
Spinavy je kazdy kocik bez ohladu na farbu. To, ze to na inych farebnych kombinaciach nevidno neznamena, ze ine kociky netreba oprat, oplachnut...
No je to také, ako tam bude každá jedna špina vidno. Ale tak ak s ti taký páči, tak si proste taký kúp a uvidíš sama ako to bude. Ja by som mať taký asi nemohla, ale tak ja som proste babroš
Mala som svetlý slabučko béžový síce nie biely ale to isté v kuse špinavé
hmmm to by nebolo pre mna. nepoviem, ale ze nie su niektore pekne, no ja si hned predstavim tie flaky a spinu na nom
Tiež som mala biely pri prvom, raz mi zmokla strieška už som to nevyčistila. Zostal zažltnutý.

no vies co vkuse je to spinave muzov syna ma dieta a kupil biely kocar a to je vkuse spinave a neda sa to ani vycistit nicim skor by volila tmave farby