Bugaboo kočík

cukricek_1
5. dec 2023

Ahojte kamky chcem sa vas opýtat ci mate niektora skusenost s bugaboo kočikom. Čo naň ho hovorite. Rozhodujem sa medzi nim a kočikom Egg a Cybex

andula1988
5. dec 2023

@cukricek_1 aky model ?
Mala som Fox a iny by som uz nekupila, aj pri dalsom chcem opat foxa …. Prejde uplne vsetko, potahy viem krasne oprat a kombinovat. Velka vanicka aj sportak .. predlzena strieska. Vyreklamuju vsetko bez problemov .
Egg kocik je celkom malicky a nevyuzijes ho tak dlho …
Cybex ak myslis priam je dizajnovo pekny, no za mna uz obkukany a teda aj dost sa stazuju co sa tyka reklamacii

snehulak77
5. dec 2023

Ahoj, Bugaboo ktorý? Ja som mala ešte starý Cameleon, len on má malé kolesá. Fox vyzerá, že super. Záleží veľmi, či chces napr korýtko alebo do úplného ľahu športovú časť. Aké máš cesty na kocikovanie, aké máš auto na skladanie do kufra a pod. Ale Bugaboo je super značka. Teraz máme Bee5 ale pre syna, čo má už 2.5 roka. Ale toto je mestský kočík, nie úplne vhodný napr do takéhoto počasie že sneží a pod.

cukricek_1
autor
5. dec 2023

@andula1988 ďakujem

snehulak77
5. dec 2023

@andula1988 ja ľutujem, že som nešla do Fox. Krásny kocar a teda to, že Bugaboo sa dá všetko oprať sa zdá byť ako banalita ale je to úplne praktická parádna vec.

nika3136
5. dec 2023

Bugaboo Fox - pán kočík! Pole, cesty, hocičo. Luxusný.

luckajozko21
5. dec 2023

Mam fox3. Teraz 5ka je perfekt v tom skladani, ze stlacis v strete tlacitko. Na 3ke je pre mna neprakticke, ze ho treba pri skladani do auta chytit za obe strany. Ja som krpata, tak pre mna je to narocnejsie.
Inak naj vec na bugaboo je letna strieska. Cez tie sietky vidis na dieta, ked spi v kociku. Cele to odzipsujes a nepotrebujes sietku proti hmyzu. Perfektne. Nechali sme si ju aj na zimu :D Jedina nevyhoda je korytko, kt. niekomu moze vadit. Mne nie, moje dieta je tam spokojne.
TIez som bola z tych, ze ja si raz kupim cybex priam... A ked prislo na to, ze bolo treba vyberat kocik, tak uz mi bol tak obkukany, ze som si kupila bgb.

andula1988
5. dec 2023

@snehulak77 presne, za mna velmi prakticke a kocik bol stale cistucky

veronikaszabova
5. dec 2023

@cukricek_1 mam bgb fox, mala som aj cameloena. Plus mam bgb bee 5.
Bgb su proste lasky 🙂 ak si ho kupis, neolutujes