icon

Buggy Pod IO a kočík Camarelo

nika898
9. apr 2018

Ahojte zienky. Mam dvoch syncekov. Starsi bude mat teraz 2 roky a velmi rad sa vozi v kociku. Dlhsie prechadzky neprichadzaju do uvahy nie je nauceny chodit a vlastne hnet pri dome mame detske ihrisko takze hnet ako vyjdeme von tak jeho jediny smer je ihrisko. Rozmyslala som aj nad surodeneckym kocikom no ten mi bol vyhovoreny, skate sme tiez skusali no na ten si chcel len sadat a preto uvazujem nad tymto pridavnym sedatkom. Manzel sa vsak boji ze nebude sediet k nasmu kociku a ani v zozname som ho nenasla. Tak sa chcem opytat ci je nejaka mamicka co mala sedatko k takemu alebo podobnemu kociku a ci sa da sedatko pripmontovat aj k vanicke.

lukrec
9. apr 2018

Ja mam ku camarelu lascall ale nema sedatko

lukrec
9. apr 2018

Da sa k tomu kupit aj sedatko na skate a lascal sedi ku camarelu. Lebo lascal je uni nastavitelny. Osobnu skusenost mam len so skate bez sedatka.

lukrec
9. apr 2018

To sedatko sa mi zda ze ma nastavitelnu vysku ale to si treba overit. Cize by mohlo byt aj k vanicke.
Zoberte kocik do obchodu s lascal a vyskusajte. To bude najlepsie

nika898
autor
9. apr 2018

@lukrec dakujem za odpoved ale ja chcem pridavne sedadlo BuggyPod IO nie skate so sedatkom. Tam by mi asi nesedel.