Camarelo Sevilla verzus Tako Moonlight
Ahojte, mate skusenosti s tymyto kocikmi? Oba mam na ruke, tak ma zaujimaju vase postrehy... Dakujem, oba su 3kombi
@danusskaaa neviem nikde nájsť ako jej napisat...
V Camarello Sevilla som odvozila dve deti, v hlbokej casti budem vozit aj tretie, nic tomu kociku nie je. Ani raz defekt, do terenu fajn, ja som nizka a nemala som problem s tym, ze by bol tazky. Teda bol, ked som tam posadila vacsie dieta (do sportiaku) a urobila obrovsky nakup. Je pravda, ze som ho nevyniesla jednou rukou po schodoch, ale to snad ani ziadny iny tohto typu. Zase golfky su o inom...samozrejme. K sportovej casti mam vyhrady, to asi teraz uz kupim iny, ale mne sa na nom pacilo napriklad to, ze ma dlhu striesku, na hlbokej, aj sportovej casti, nesvietilo slnko do oci, mohli si pospat. Opierka na chrbat je dost dlhe aj pre dlhe dieta, ale je podla mna dost uzky, v lete to nevadilo, v zime horsie, ked treba naobliekat - a este, nasi radi sedeli v uplnom sede a ked bolo treba nanoznik, tak bol tak blbo spraveny, ze ich ledva obopol, sice nefukalo, ale nebolo to pohodlne, tak som potom riesila len nepremokavy fusak. Ked boli vacsi, tak uz pohoda, ten fusak uplne stacil a nebol treba nanoznik. Asi ku kazdemu kociku sa vyskytne nejaka vyhrada, nic nie je nikdy idealne, najlepsie, ked ma clovek moznost v predajni si vyskusat a porovnat. A v realite pri pouzivani aj tak clovek zisti, co by este mohlo byt inak 😅
@nevenka presne, aj ja si myslim. Vždy sa nieco najde... Uvidime veruz este porozmyslam ale dakujem za odpoveď 😉
@margaretka1990 jej nick je @eli Šimon , myslím si, že jej pohľad na kočíky je super 🙂
@margaretka1990 ja som veľmi spokojná s Camarelo Sevilla 😉
My máme Camarelo Sevilla a s vaničkou som bola maximálne spokojná ☺️ aj športovú časť sme dosť využili malý v nej aj spaval...lenže teraz sme kvôli presunu MHD tiež kupili golfáč ☺️ celkovo som bola s ním spokojná jediné čo ma na ňom štvalo bol košík...teraz by som radšej uprednostnila kočík s väčším košom a hlavne tým čo sa nedá zavrieť ale tak to je asi tiež vec vkusu každému vyhovuje dačo iné ☺️
@danusskaaa dik
@abcmajacba to rada pocujem 😉
@zdenula223 aaha, tak jasne, aj ked je dieta vascie, človek asi potom vybera sikovnejsi kocik... A ten kosik, to uz je asi fakt detail 😁 neda sa asi mat všetko dokonale 😀
S camarelo som bola max spokojná s vaničkou. Moja bola veľké zimné dieťa a do niektorých vaniciek by sa mi na jar už tak pohodlne nebola zmestila. Športová časť bola o ničom. Kúpila som potom britax motion. V tom sa do 3 rokov na dlhšie trasy odvozila. Čo sa týka sedačky radšej by som volila inú. Nie z 3 kombi ale bezpečnejšiu.
@lucia147852 a v com nie je bezpecna? A nie dobra?
@margaretka1990 nevravím že je úplne nebezpečná. Len pre mna veľmi dilezite v aute veľké bezpečie 🙈 a tieto sedačky z kombinacii nevychádzajú úplne dobre v crash testoch
@lucia147852 a ty si myslela autosedacku...no, na crash testy som nepozerala 😒 a kocik nevrzgal?dobry do terenu?
@margaretka1990 presne tak 😁 ale napr. kolesá sme vôbec nemenili že by sme defekt dostali...a zvládol aj po zasnežených chodníkoch kočíkovanie ☺️
@zdenula223 to je super sprava 😁😁

Skús napísať Eli na kočíkopédiu. Za mňa ani jeden, oba kociku Poľskej značky, ktoré su ťažké, mohutné, nepraktické a ako náhle dieťa sedí, tak ženy kupujú ľahšie golfky na presun.