icon

Cena kočíka - vaničky

5. jan 2022

Viete mi povedať, čoho vlastne je tá cena ? Logicky mi vychádza podvozok+vanička (keďže na fotke je aj aj + aj v popise uvádzajú nosnosť košíka spodného) ale nechápem, prečo potom pri športovej uvádzajú podvozok+sedák. Na vandastore som našla napr, že iba vanička stojí 279€. Tak ako to vlastne je ? Čisto podvozok som nenašla nikde.

Cena kočíka - vaničky
hildicapupu
•
5. jan 2022

ved a co tak to rozkliknut, tak to rozpisane bude.

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
diusqa761
•
5. jan 2022

Keď to tam rozklikneš tak tam máš úplne dole napísané že je to len vanička BEZ podvozku

diusqa761
•
5. jan 2022

Podvozok sa kupuje spolu so športovou časťou

diusqa761
•
5. jan 2022
savoya
•
5. jan 2022

No ale ten kocik je otrasny.

denda007
•
5. jan 2022

Máme tento kočík, celý má vyšiel 1300 eur. Aj s vajíčkom

saeedi
•
5. jan 2022

@savoya 🤦‍♀️

cimage
•
5. jan 2022

@savoya otazka sa netykala tvojho nazoru na kocik, ale ceny. Kazdemu sa paci nieco ine.

andula1988
•
5. jan 2022

Cena je samostatne za vanicku, kedze HUB sa predava viacmenej ako sportovy kocik tak vanicka sa dokupuje v pripade, ze niekto to chce ako 2 kombinaciu … samostatne konstrukcia nieje predajna

andula1988
•
5. jan 2022

@savoya pre niekoho otrasny, niekomu sa paci … len otazka znela uplne inak … pani sa nepytala na vzhlad kocika

savoya
•
5. jan 2022

@andula1988
No ale ten kocik je strasne skaredy,ani zadarmo!

andula1988
•
5. jan 2022

@savoya nuz kazdemu sa paci nieco ine … niekto chce kvalitny, prakticky, moderny … niekto polsky obrovsky … niekto ide vyslovene po znacke …. Ja osobne si myslim, ze celkom vkusny, moderny a prakticky