icon

Chcem športový kočík

denisa9724
22. júl 2022

Ahojte chcem športový kočík pre moju dcéru lenže neviem aký je najlepší už na tomto si chcem dať záležať aby som ho po pol roku nemusela reklamovať. A kolieska sú lepšie aké plné alebo nafukovacie?

pondelok01
22. júl 2022

@denisa9724 nepises vobec, co od toho kocika potrebujes, takze tazko radit. Do mesta alebo do terenu? Otocny alebo iba protismer? Nosnost do 15 kg alebo 20+? Vhodny nizku alebo vysoku osobu (ten kto kocik tlaci)? Naroky na hmotnost a skladnost kocika, rozmery? Vzduchove kolieska su tazsie, ale lepsie tlmia nerovnosti vozovky, a je pri nich riziko defektu. Iba penove sa lahko vyderu, najlepsi kompromis je podla mna gumene plnene gelom. Dolezita je aj strieska, aby dobre zakryla dieta nielen ked sedi, ale hlavne ked lezi, to maju castokrat aj drahe znacky odflaknute.

beahavala
20. jan 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ked sme kupovali kocik ja som mala poziadavku aby bol aj do mesta aj do terenu a vybrali sme si od noordi, konkretne model fjordi, pouzivame ho uz nejaku dobu a s kolieskami nie je ziadny problem