Chceme kúpiť kočík už v piatom mesiaci. Je to zavčasu?
Kočky, pls poraďte. Manžel včera zahlásil, že chce, aby sme kúpili kočík už teraz, aby sme potom nemali naraz veľké výdavky. Kočík už máme dlho vybratý a meniť ho isto nebudeme a zrovna teraz je aj v akcii, tak by sme ešte nejaké to euro ušetrili. Čo myslíte, máme ešte s kočíkom radšej počkať a kúpiť teraz niečo iné (napr. postieľku, výbavu na kúpanie...) alebo je to jedno?
ja som kupovala v 4tom lebo sa nám to hodilo...načo by ste čakali? Až už nebude akcia?🙂
ja som kupovala kocik na prelome 4-5 mesiaca tehotenstva. bol o 200 eur lacnejsi, tak nebolo o com. a ked som ukoncila 5. mesiac tak som mala uz nakupene uplne vsetko. a 6 tyzdnov na materskej som uz iba vegetila a bola som rada ze som si nakupila skor, lebo v na konci mojho tehu uz bolo hrozne horko pribrala som 30 kg a nemala som ani chut ani silu riesit vybavicku. takto ma uz vsetko cakalo prichystane.
@karamelka14 keď máte vybratý a je v akcii, tak čo budeš čakať, kým ho vypredajú a potom zháňať kade tade alebo vyberať iný? 😉
tiez nechapem, naco cakat... ked ste si isti, aky chcete a uz nebudete menit... kupte a hotovo! 🙂
Myslím, že je to úplne jedno, ja som chcela tiež vymeniť kočík, lebo ten po prvom babu sa mi zdal staromodny a už dávno pred tehotenstvom som si vysnívala iný,. Takže teraz som len počkala na najlepšiu cenu a kúpila som si ho v 6 mesiaci. Ona poverčivosť je jedna vec, ale budme k sebe úprimný v dnešnej dobe detskú výbavu z jednej dvoch výplat nekúpiš a nechať si to na posledné dva mesiace tiež nieje bohvie čo lebo sa už nevládzeš guľkať po obchodoch, sťahovať nábytok, ukladať skrine, prať a žehliť všetky detské veci. Maximálne tým môžeš ublížiť bábu. Ja som v 30tt. a už som si všetko nachystala, mám kočík, nakúpenú výbavu a presťahovaný nábytok. Už len poperem, požehlím a uložím veci do skríň a je to. Pri prvom som si to nechala na záver a bola to hrúza.
kup ho (ak je v akcii urcite ho teraz zoberte )
jasne kupuj, hlavne ked je v akcii, potom uz nemusi byt no nie??? ja som kupovala cez net ked som bola asi v 5 mesiaci, kupovala som jeden za druhym a vracala (do kopy 3) manzela to nebavilo skladat a rozkladat - vracala som ich bo sa nam nepacili, lepsie vyzerali na fotke- tak sa potom nahneval a siel do obchodu a sam vybral a kupil 😵 😉
a naco by ste mali cakat? kludne ho kup teraz, my sme kupovali kocik v maji a rodila som v septembri... a este ked je nanho akcia, tak by som urcite nevahala 😉
kúpiť ak je v akcii 🙂 my sme tiež nedávno kúpili, kupovali sme limitovanú edíciu (čo znamená, že pred pôrodom už nemusel byť) a mali sme možnosť využiť zľavový kupón... ušetrili sme 200€... ktovie či by akcia bola aj potom 🙂
inak som len v 27.týždni 🙂
aj my sme kupili kociar dost skoro pretoze na neho bola akcia 50% zlava ... a je rozdiel kupit za 1000 eur alebo za 500 .... ja neverim na povery ... ak sa ma nieco stat tak sa stane aj ked mas kociar doma aj ked nemas ....
Ja tu mozno budem za rekorderku, ale ja som kupila kocik, na konci 3. mesiaca 😀 😀 😀
na nas kocik mali akciu, ked som bola v 7 mes., kupili sme ho pre istotu, aby nam nevypredali nasu vybratu farbu
kup 😉 povery su blbost. aj my sme mali pri vsetkych detoch asi v tomto case koci tiez
Aj my sme si kúpili kočík keď som bola v 5. mesiaci 😉
@lujza123
@danjelca
@ivani
@sissy27
@hori
@katka_halabalka
@carmella
@bronia13
@kitty88
@merynka3
@monikajaco
@hajajanka
@abbie
@alena76
@biancarv
vďaka holky 🙂 hneď sa mi bude pred svokrou lepšie argumentovať, keď príde a bude nadávať, že už máme kočík 😀 a to sme ju včera presviedčali o tom, že ešte ani vybratý nemáme - celý víkend nám totiž prízvukovala, že nesmieme nič kupovať a chystať skôr ako sa malinké narodí :-/
@karamelka14 aj ja som bola kocik vyberat v 5.mesiaci a bola som rada ze to bolo skor, kedze po prve sme nanho cakali tusim 6 tyzdnov a po druhe uz vtedy som mala velke brucho a dosta ma to zatazovalo chodit po obchodoch, a tam kde sme si kocik boli vybrat bola mensia predajna a doslova kocik na kociku a ledva som presla cez ulicku 😅 neviem si predstavit vyberat kocik v 8mesiaci :D jedine ak cez internet, ale to som nechcela.
@karamelka14 to ako??? mas prist z porodnice a pre babo nic nemat??? vela stastia s takou svokrou teda... 😒
@karamelka14 ehm, to je čo za argument, že nemáš nič chystať skôr ako sa dieťa narodí? a to akože máš rovno z pôrodnice prášiť do obchodu aj s miminom pod pazuchou? 😝 ja som inak kúpila kočík dva dni pred pôrodom, ale nie z poverčivosti, ale čistej pohodlnosti 😅
ak ide o poverčivosť, tak ja to poznám tak, že nemala by si mať tie veci doma - takže kľudne choď na svokru s touto verziou a veci uskladnite u nej 😎
@karamelka14 ja som cela stastna ze sme si nenechali vsetko na poslednu chvilku, od 4teho mesiaca sme nakupovali postupne co nam kde udrelo do oci, neskor sme to zacali davat dokopy a spisovat coho mame dost a co nam chyba a pravdu povediac, teraz uz 2 posledne mesiace ani velmi nevladzem vela chodit a vyberat, som rada ze je vacsina veci doma, hoci si vzdy este spomeniem na nejaku drobnost. Takze podla mna uplne kludne kupujte....
dobry napad......ak sa nieco ma stat, stane sa, ci kocik mate alebo nie...ak je dobra cena, respektive ak mate peniazky teraz, a mate ho kde umiestnit, kupte teraz...
@karamelka14 ja som sa v 5tom mes.dohodla ju obchode ze ked budem v 8mom tak ho kupim.zlozila som zalohu a cenu mi nezmenili tiez bol v akcii. Ja by som ho nekupila. Je to skoro.este sa moze hocico stat.
@hori no, tak dajako 😀 ešteže ten jej syn má trochu realistickejší pohľad na svet 🙂
a keď si predstavím, že už teraz mi stačí hodinu behať po obchode a cítim sa ako po náročnej päť hodinovej túre, tak si neviem predstaviť, ako budem vyberať a kupovať výbavu vtesne pred pôrodom, resp. tesne po :-/
Ja by som velmi rada keby ten nas, bol konecne aj v akcii a uuuplne by mi bolo jedno ktory mesiac tehotenstva riesim.... 😀
@karamelka14 aj my sme kúpili tak skoro...a nelutujeme... ale nemáme ho doma...
@karamelka14 tak necakaj,kup ho teraz,ak mate vybrany....my sme objednavali kocik,ked som bola na zacatku tehu 🙂na svokrine povery mozes kludne kaslat.....
Mne stal v obyvacke od 12tt zakryty.plachtov kupte a ked je v akcii tak super 🙂
@karamelka14 pokojne kupte, netreba verit poveram, ja som objednala v 5. mesiaci a boli problemy, 2 mesiace to trvalo nakoniec, tak som bola predvidava. 😀
@karamelka14 Svokry (a nielen tie) obcas maju taketo poznamky 😀 Z toho si tazku hlavu nerob a kup si co chces a kedy chces.
nepocuvat blbe keci svokier a ostatnych clenov rodiny o poverach a kupit vsetko vtedy kedy sa vam hodi.. ja som mala tiez kocik uz v 12tt kupeny.

Je to jedno ..ked je v akcii tak ho kupte..aspon budete mat pokoj, kocik je mozno najvacsia polozka