Chceme kúpiť kočík už v piatom mesiaci. Je to zavčasu?
Kočky, pls poraďte. Manžel včera zahlásil, že chce, aby sme kúpili kočík už teraz, aby sme potom nemali naraz veľké výdavky. Kočík už máme dlho vybratý a meniť ho isto nebudeme a zrovna teraz je aj v akcii, tak by sme ešte nejaké to euro ušetrili. Čo myslíte, máme ešte s kočíkom radšej počkať a kúpiť teraz niečo iné (napr. postieľku, výbavu na kúpanie...) alebo je to jedno?
@karamelka14 ahoj, my cakame babatko na konci juna a pred tyzdnom sme boli pozerat kocik, ze ho asi o dva tyzdne pojdeme objednat 🙂 tiez je v akcii a potom si myslim, ze budu ine starosti a urcite nechcem kupovat kocik az ked sa dieta narodi, lebo to asi nebudem vediet, kde mi hlava stoji 😀 takze my urcite kupime niekedy teraz a zaciname tiez uvazovat aj nad postielkou aj malou vybavickou, aby sme boli pripraveni 😉
Ahoj, ja som teraz v 24 t. a kočík som bola kupovať teraz v nedeľu, lebo v tej farbe, čo som chcela by som ho už nezohnala, akože mi trošku doma zavadzia, ale aj tak sa z neho teším. A hlavne môj starší syn, ten ho kočíkuje po byte a teší sa strašne. Myslím si, že kúpa kočíka alebo výbavičky nemôže ovplyniť bábätko. Už teraz sa cítim pomalšia ako bežne, neviem si predstaviť, ako to bude neskôr. Na budúce, keď budem mať voľnejšie v práci, pôjdem zase vybrať postieľku a potom už len pár vecičiek. V každom prípade si zváž sama, ale ja si myslím, že to určite nezáleží na kúpe vecí. Ako tu spomínali aj ostatné, na poslednú chvíľu, ja by som si to nenechávala. Termín mám v júni, ak budú také horúčavy, tak určite sa mi nebude chcieť nič.

@cukriiicek my sme detsku izbu objednavali v piatom mesiaci lebo nam povedali ze dodanie trva 6-8 tyzdnov, nakoniec prisla za desat dni a kedze sa priatel nemohol divat na tie kartony tak to pekne izbu omaloval nabytok zmontoval a odvtedy viackrat siel do izby len tak sa prejst pozrie do skrine, prejde rukou po postielke zapne si kolotoc nad postielkou a pride za mnou pohladit brusko ....je to take krasne ze nemusi ani vraviet ze sa na dieta tesi....