Čierny kočík v lete, skúsenosti

anavianavi
16. jan 2019

Ahojte, chcem sa spytat na Vase skusenosti. Myslite, ze sa dieta "uvari" v hlbokom ciernom kociku v lete? Material je pevny, nepremokavy, nie latkovy. Dakujem

kobelka
16. jan 2019

Ahoj nie neuvari tiez sme mali cierny kocik. A v pohode znacka camarelo q12 ninja. Boli sme spokojny a mam ho teraz aj pri druhom.

asia83
16. jan 2019

@anavianavi V živote by som nekúpila čierny kočík. To smútite, že máte dieťa? Veď je to morbídne. A áno, čierna priťahuje slnko, čiže dieťaťu bude teplo. No keďže žiadna matka v čiernom kočíku nikdy neležala, nevie vám odpovedať. Ja hovorím len na základe skúseností s čiernymi šatami, napríklad. V nich mi je v lete určite teplejšie než vo svetlých.

queenofdisaster_7
16. jan 2019

@anavianavi podľa mňa tiež nie veď nebudeš sa predsa zdržiavať na priamom slnci. A horko keď bude bude v hoc akom kočíku. Tiež si chcem kúpiť na leto čierny športový a pekne s ružovými doplnkami. Predsa aj ta údržba je iná ako na svetlých

janulka2811
16. jan 2019

Za mna cierny nikdy,moj nazor nebudem vyjadrovat radsej.
Co sa tyka v lete takyto kocik,kazda cierna pritahuje ved skus si dat kocik na slnko a po pol hod zmeraj teplotu ...
Urcite su krajsie farby nez cierna na kociku a to mam ciernu oblubenu farbu.

slimstar
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kahanikova
16. jan 2019

Pokiaľ ho nebudeš zakrývať plienkou tak to určite v poriadku prežije 🙂

slimstar
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
henka123123
16. jan 2019

@anavianavi ja mam sedy kocik a v lete som mala bavlnenu plienku prehodenu hore na strieske neh to tak netaha to slnko..ale maly uz bol v sportovej casti a iba v plienke

pininka
16. jan 2019

Mala som čierny, žiaľ z toho typu kočíka bol na výber iba taký alebo svetlo béžový čo na naše podmienky pri dome so psami neprichádzalo do úvahy. Kočík mal kopec miest ktoré slúžili na ventiláciu, takže teplo v ňom nebolo, len slnko vyrábalo farby dosť nepravidelne a neskôr vyzeral zvrchu ako tmavohnedy.

maciatkolulu
16. jan 2019

@anavianavi nech píše čo chce každý,je absolútne logické,že čierna farba viac priťahuje slnko. Takže za mňa určite nie. A mám už za sebou pekných pár kocikoch modelov a čierna nieeee.

renatka100
16. jan 2019

My sme mali iba cierne a v lete predsa nechodis po priamom slnku s malym babatkom, nie? Odporucam ciernu farbu - preco nie, ved aj oblecenie nosime cierne a nesmutime, je to proste moderna farba a so vsetkym sa da kombinovat.

diankadop
16. jan 2019

nemyslim si, ze by sa malo uvarit. v tejto dobe maju uz latky vychytane a aj cierne vedia vdaka svojmu zlozeniu odpudzovat teplo... :D

drakvak
16. jan 2019

Tiež som mala čierny kočík s bielym vzorom, nemyslím, že sa vnútri nahrieval viac ako iné... je pravda, že v horúčavách sme radšej boli doma, prípadne som kočíkovala po tienistej strane a neskôr som si kúpila slnečník na kočík. Čierna farba nemusí hneď znamenať smútok ako to tu niekto riešil, je to neutrálna elegantná farba a ak sa Vám páči, prečo nie...

domculik
16. jan 2019

@anavianavi ja mam tiez cierny, ktory som nakoniec po nekonecnom vyberani zohnala ako z nudze cnost. Tiez som sa obavala ako to bude maly znasat, ci strieska nevyseri, ale vyriesila som to tak ze som nechodila von cez najvacsie upeky a ked sa mi zdalo ze pripeka, cez striesku som prehodila plienku. Ale myslim ze maly mal komfort OK. Jesen - zima ziaden problem, kocik nezachadza, nespini sa.

cichlida
16. jan 2019

Aj ja som mala vsetky kociky cierne a ziadny problem nebol

mata.g
17. jan 2019

@anavianavi čiernu farba slnko vyťaha najmä pri ABC design a vyzerá to otrasne. Z mojej skúsenosti záleží skôr od kvality látky. Ja som mala Hartan - na strieške tmavú antracitovu farbu a po bocniciach béžovú a veľmi dobrá klima v ňom bola, kdežto na porovnanie v čiernej vanicke ABC design Mamba strašný hic!

malinajahoda
17. jan 2019

@anavianavi ja som teraz kúpila športový kočík v čiernej farbe. A vôbec ma nenapadlo, že sa to berie ako smutocna farba. Názor ešte z predpotopnej doby. Aký smútok, nechápem. Dieťa v čiernom kočíku nemá nič spoločné so smútkom. V lete som mala hlboký v béžovej farbe a tak ci tak sme cez pravé poludnie nechodili von. Malú by som netahala v tom čase ani kebyže máme biely kočík. Je to elegantná a s čímkoľvek kombinovatelna farba. Takže ak sa ti páči, kúp. A videla som už v meste kopu čiernych kočíkov a nespajala som si to so smútkom. Kto už toto rieši.

anavianavi
autor
17. jan 2019

Dakujem pekne za prispevky. Ja sama mam v satniku iba cierne nohavice. Tento kociar je v tom pevnejsom nepremokavom materiali iba biely, cierny a tmavomodry. Cierna sa mi zda najschodnejsia. Ine farby (2x siva, 2x modra, zelena) su v materiali z latky. Latka (ako bezne kociky maju) neposobila tak elegantne. Samozrejme, v prvom rade myslim na babatko az potom na to, ako kociar vyzera, preto sa pytam na skusenosti. Ten elegantnejsi material je ako celta (pevny, nepremokavy), myslim, ze nevybledne, ale tiez sa bojim, ci nebude zohrievat. Slnku, najma cez obed sa vyhybat budem, ale napriklad na "cyklistickom" chodniku nie je tien dlhu dobu. Stale sa vaham.

mata.g
18. jan 2019

@anavianavi kvalitné látky má Hartan a gesslein tak si to môžeš pozrieť niekde v obchode naživo. Ja by som brala tmavomodrý alebo ešte zvaz iné značky