icon

Čím vyčistiť kočík od krému na opaľovanie?

erikavasilova
21. sep 2019
lubik87
21. sep 2019

@erikavasilova ked.na to.prídeš napíš ja mám.vyteceny olej na opaľovanie ..skusala som.uz všetko ..idem.este kupit do farby laky odstranovac.oleja.tak.som.zvedavá

erikavasilova
autor
21. sep 2019

Skúšala som lanzu a nič ešte furt tam vidím fľak...rozmýšľam nad tým čo je na gauč .

kikulienkadd
21. sep 2019

Ahoj,toto som neriešila,ale keď mám niečo mastné,či už šaty,bundy ai. vždy to najprv preperiem ručne saponatom na riad-jar a pod.no proste riadny odmastovac a ešte sa mi nestalo,ze by to mastnota prežila... ale ak máš také zazltnute škvrny, tak to neviem,na to som nič nevymyslela.

deedol
21. sep 2019

v DM maju "frosch - wie gallseife" - ako zlcove mydlo, ale v spreji. tiez som mala biele flaky od opalovaku a vyprala som to s tym v rukach.

ildiko36
21. sep 2019

skus kupit žlčove mydlo dr backmann..v dm v tesku atd..maju..odstrany olej len nechaj kus namydlene predtym ako to zacnes cistit..

erikavasilova
autor
22. sep 2019

Vyskúšam ...vyprať to neviem lebo to je na tej časti kde sa to nedá dat dole . :/ snad sa mi to podarí odstrániť.

erikavasilova
autor
23. sep 2019

Toto zatiaľ pomohlo ,ešte som teraz dala to žlcove mydlo ,tak snáď uz nebudem tam nič vidieť

erikavasilova
autor
24. sep 2019

Skusila som to s tym žĺčovym mydlom ,a pomohlo akurat mam pocit ze nejak stmavla farba na tej časti kočíka ako je na opačnej strane ,či sa mi len zdá ? :D