icon

Čo nosíte v taške na kočík?

13. júl 2026

Dievcata co vsetko obsahuje vasa taska na kocik, resp. co treba mat pri sebe v kociku? Diky moc☀️

anonym_ac03bf
13. júl 2026

Adi uplna klasika: náhradné plienky, náhradné body, mokré utierky, kremík, látková plienka, náhradný cumlík, voda pre mna, krém pre mna, tyčinka na pery, mobil, nejaké drobne na zmrzku, kniha, chrumky a iné drobnosti na papanie, …

anonym_163966
13. júl 2026

@anonym_autor nahradne oblecenie, 3 plienky, latkovu plienku, podlozku na prebalovanie, krem na zadok, vlhcene utierky, dezinfekcny sprej... To je myslim zaklad.. samozrejme aj veci pre seba aby som nebrala dalsiu kabelku, cize mobil, penazenka, vreckovky, gumicka na vlasy, kluce

anonym_187a15
13. júl 2026

Plienky, náhradné oblečenie, vlhčené utierky, cumlíky, čajík a chrumky, podložka na prebalenie, krém na zadok, doklady, hračky pre dieťa, mobil, peňaženka, kľúče. Nosím so sebou aj paralyzér a obranný sprej 😀

anonym_71c4df
13. júl 2026

@anonym_autor to je úplne jedno kto co nosí v taške, ty musíš vedieť co potrebujes🤷

anonym_0107a7
13. júl 2026

Toľko veci že aj taška je mala.

autor
13. júl 2026

Baby, som prvorodicka, takze velmi ste mi pomohli, ja sa citim ako uplne tupelo. Nemali sme male deticky ani v rodine, takze som to nikdy nemala uplne sancu odsledovat a napr. nahradne oblecenie by mi asi nenapadlo🙈 Velmi pekne dakujem♥️

saxana000
13. júl 2026

V lete urcite aj opalovaci krem. Pri chodiacich aj dezinfekcny sprej na rozbite koleno a naplaste.ciapku/klobuk. Na kociku zavesenu dezinfekciu na ruky.

anonym_a628a4
13. júl 2026
@anonym_autor

Baby, som prvorodicka, takze velmi ste mi pomohli, ja sa citim ako uplne tupelo. Nemali sme male deticky ani v rodine, takze som to nikdy nemala uplne sancu odsledovat a napr. nahradne oblecenie by mi asi nenapadlo🙈 Velmi pekne dakujem♥️

@anonym_autor aj ja som prvorodicka a som v podobnej situacii, nikdy som nemala dovod sa zaujimat o babatka a ich fungovanie, dokonca som mozno 2x v zivote drzala babo na rukach. Takze nie si v tom sama a ja osobne što vsetko beriem tak, ze uvidim za chodu 😀. Vobec sa tym nestresujem. Kazda mama sa vsetko nauci. Dokonca si teraz vsimam, co ako robia ine mamicky a sama viem, ze co rozhodne robit nebudem. Napriklad jedna nasa znama ma v kociku obrovsky ruksak na veci, ja mam pocit,ze tam ma zbalene snad vsetko jak pre tri deti 🤣

luckajozko21
13. júl 2026

Ono strasne zalezi od veku babatka. Cim bude starsie tym menej veci budes so sebou potrebovat - lebo zistis, ze vlastne nic nepotrebujes a aj prebalovat tak casto nebude treba. Zalezi aj od toho ako dieta bude krmene a na ake dlhe vypravy pojdete. Lebo ked mas UM, tak potom beries aj flasku mlieko termosku s vodou a davkovac na mleiko (co je pol tasky :D). Ked kojis, tak si beries vacsiu plienku na sukromie, mozno pre teba nahradne tricko (mne napr sialene tieklo mleiko z oboch prsnikov pri kojeni, takze ja som potrebovala aj kolektor aj vlozky do podprsenky a podobne).... Ja som mala od zaciatku iba bugaboo organizer a pohoda. nikdy mi nic nechybalo. DLhu dobu som tam zbalila veci pre 2 deti, takze pohoda.
Ale vies ako to funguje, ak mas velku tasku, tak tam napchas tolko somarin.... ak mas malu, tak tam das co potrebujes a fungujes

anonym_668ed6
13. júl 2026

@anonym_autor 2x plienka jednorazová, 1x textilná, clhcene utierky a krém na zadoček. Náhradné oblečenie podľa sezóny, aktuálne body s krátkym rukávom, krátke nohavice a ponožky. Jednorazová prebaľovacia podložka, vreckovky, cumlík ale ten nepoužívame naozaj len pre prípad núdze. Pre mňa zdravú sladkosť a opaľovací krém teraz v lete. Jednu hrkalku a jednu inú hračku.
A v kočíku ešte dezinfekciu, v DM predávajú aj také závesné a čiapočku.

tiezjedna
13. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to náhradné oblečenie sa hodí vždy, ja som ho prispôsobovala aj obdobiu rastu (občas bolo jedlo boj, takže tričká aj 3). A mala som tam aj nejaké hračky, látkovú plienku (najskôr kvôli kojeniu, potom ako clonu), štipce (na tú plienku ako clonu) + to, čo už tu bolo spomenuté. Potom aj príkrmy, pitie, niečo pre starších súrodencov a samozrejme mobil, prachy, moje must have.