icon

Čo ste robili s pásmi v kočíku Jane?

taminaa
4. máj 2013

Ahojte mamicky, tie co ste mali alebo mate kocik Jane co ste robili s pasmi v hlbokej vanicke? Dali ste ich prec, ci ste tam dali nejaku podlozku aby to netlacilo, alebo ste dieta priputavali aj na kocikovanie?

katy1979
4. máj 2013

Vybrali prec. Ak vies ze vanicku nebudes pouzivat v aute. Pri starsom som dala pasy akurat pod matrac a ulozila ich tak aby ho netlacili. Osobne by som dieta nepriputavala na kocikovanie. Potrebuje troska slobody a volnosti a parit sa pod pasmi v horucom lete. Asi nic moc.

sssimi
4. máj 2013

Mojej to tam nevadilo, poprípade som ich len trošku odtlačila nabok, aby ich nemala priamo pod chrbátikom. Na cestovanie autom som ich využívala.

sonkab
4. máj 2013

Ak cestujem autom po meste, pouzivam vanicku a malu priputavam okolo pasa. Ak ideme len kocikovat, pasy davam nabok, vedla malej. Vo vanicke mam este tenku deku, pasy sa malej ani nedotykaju, takze si nemyslim, ze by s tym mala problem

alica2011
4. máj 2013

Ja som vybrala tie "vystelky" a nechala iba pasy. Vobec to nevadilo. A ked sme isli na dlhsiu cestu a pouzili vanicku aj ako autosedacku,tak som ich tam znova natiahla