Cybex Balios M 4
Ženy čo vravíte na túto novinku?
Chcela by som vedieť či si ho už niekto z vás objednával. Viem že je to novinka 2015 a v predaji by mala byť až od polky marca takže zatiaľ k nemu nie je ani žiadny spot ani nič konkrétnejšie ako toto http://cybex-online.com/cz/pushchairs/baliosm.html
Podľa mňa vyzerá super. Zvažujem jeho objednanie.

@pehana no mne flip vadilo, ze nema madlo a ma to plytke sedenie a nejak ten stredovy pas mal blizku stredu malemu to tlacilo a aj uzky bol. no a dnes som predala aj brio, no balios oproti briu ma kopu vyhod hlavne imagovka, super skladanie, lepsie kolesa, super polohovanie, super strieska, ale zase nevyhody odpruzenie, jazdne vlastnosti, trosku hrka, a taka labilnejsia konstrukcia, ale ten image prevysuje nad kvalitou 😀 😀 😀 😀 a preco si iris vratila?
@pehana tak mne sa zase materialovo viacej cybex aj sedacka je lepsia, popruhy veru katastrofa, ale to sa este prezit da no a konstrukcia je pravda, ze brio je o triedu vyssie, ale nejak brio ma dizajnom neohuril, no a balios je moj 12ty kocik a muzovi som slubila ze uz posledny...inak by som este isla do stokke cruzi ale tie su strasne drahe a na rok sa mi to uz neoplati. a tak isto bugaboo su drahe tiez pre mna uz nedostupne cenou ☹
Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.
zdravim maminky zvazujem kupu..odporucate a tiee mensie koliecka nevadiii too bojim sa trochen dakujem 🙂
@luciac
ahoj, neviem, či ešte máš záujem o kočík Cybex Balios,ale ja ho predávam, takmer nový, použitý 1x.
@danielocka28 ahoj dakujem. cena a farba?
@luciac konkretne ide o Cybex Balios M 2016 vo farbe olive khaki, PC bola 339 e, predavam za 300 e, pripadne sa este mozno dohodnut. Je nan 2 rocna zaruka.
@zuzkarapka ahoj prosím ťa čo si zistila o tom hojdani? Lebo mi sme ho nedávno kúpili a tiež sme sa tomu čudovali. Ďakujem 🙂
@viktoria1410 ahoj, možem sa opýtať ako si spokojná s tým kočíkom? máš pocit, že by stačil miesto vaničky?
@nela6 som veľmi spokojná to hojdanie je ok neprekáža mi to práve naopak keď malý mrnci stačí pohojdat vanickou a je dobre. A veľmi dobre sa ovláda je ľahký ľahko sa skladá takže sme spokojní. A nerozumiem tej druhej otázke. 🙂
@viktoria1410 ci by stacil aj dieťatku od narodenia, miesto kombinacie vanicka a sportiak...tak som to myslela 🙂
@viktoria1410
@pehana
@smirujuca
holky nepredavate ho niektora, alebo neplanujete?

@luciac vraj sedia aj striesky z Bugaboo