icon

Cybex Balios M 4

vever_ka
15. feb 2015

Ženy čo vravíte na túto novinku?
Chcela by som vedieť či si ho už niekto z vás objednával. Viem že je to novinka 2015 a v predaji by mala byť až od polky marca takže zatiaľ k nemu nie je ani žiadny spot ani nič konkrétnejšie ako toto http://cybex-online.com/cz/pushchairs/baliosm.html
Podľa mňa vyzerá super. Zvažujem jeho objednanie.

Cybex Balios M 4Cybex Balios M 4
pehana
28. apr 2016

@luciac vraj sedia aj striesky z Bugaboo

smirujuca
28. apr 2016

@luciac zajtra ti vsetko pofotim. Na nu sietku som si dala usit krytku. Povodne som rozmyslala nad bugaboo strieskou, len su moc drahe.

luciac
28. apr 2016

@pehana dakujem krasne ale sa mi tiez zdaju drahe, inak ja som flip predala nejak mi nesadlo a uz aj brio tak uz mam len balios a zipa 😀
@smirujuca dakujem krasne si zlata a potom to uz neklepe?

pehana
28. apr 2016

@luciac tak uz je dusa na mieste 😄 Mne flip vyhovuje, ale je pravda, ze malo vyuzivame (vozi sa v aute) a jazdime s camom...a balios? Spokojna?? Mala som doma iris ale isiel spat do predajne...

luciac
28. apr 2016

@pehana no mne flip vadilo, ze nema madlo a ma to plytke sedenie a nejak ten stredovy pas mal blizku stredu malemu to tlacilo a aj uzky bol. no a dnes som predala aj brio, no balios oproti briu ma kopu vyhod hlavne imagovka, super skladanie, lepsie kolesa, super polohovanie, super strieska, ale zase nevyhody odpruzenie, jazdne vlastnosti, trosku hrka, a taka labilnejsia konstrukcia, ale ten image prevysuje nad kvalitou 😀 😀 😀 😀 a preco si iris vratila?

pehana
28. apr 2016

@luciac tak u mna su o viac ako triedu nizsie ako Brio. Pouzity material je hrozny, lacny sustiak a pasy zle. A hrkal. Ja som bola tou labilnou konstrukciou zhrozena. Ale kazdemu nieco ine vyhovuje 😉 Tak nech sa dobre vozi

luciac
28. apr 2016

@pehana tak mne sa zase materialovo viacej cybex aj sedacka je lepsia, popruhy veru katastrofa, ale to sa este prezit da no a konstrukcia je pravda, ze brio je o triedu vyssie, ale nejak brio ma dizajnom neohuril, no a balios je moj 12ty kocik a muzovi som slubila ze uz posledny...inak by som este isla do stokke cruzi ale tie su strasne drahe a na rok sa mi to uz neoplati. a tak isto bugaboo su drahe tiez pre mna uz nedostupne cenou ☹

smirujuca
29. apr 2016

@luciac takto to vyzera. Z toho kruzku si vzdy vystrihnem stred a nalepim to na koleso.

luciac
29. apr 2016

@smirujuca jej ty si zlata naozaj s potom ux nehrkoce?

smirujuca
29. apr 2016

@luciac nie je to uplne 100%, ale je to znesitelnejsie.

luciac
29. apr 2016

@smirujuca dakujem este raz 🙂

marcinho11
23. máj 2016

Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.

misuliatko23
10. jún 2016

zdravim maminky zvazujem kupu..odporucate a tiee mensie koliecka nevadiii too bojim sa trochen dakujem 🙂

danielocka28
24. jún 2016

@luciac
ahoj, neviem, či ešte máš záujem o kočík Cybex Balios,ale ja ho predávam, takmer nový, použitý 1x.

luciac
24. jún 2016

@danielocka28 ahoj dakujem. cena a farba?

pehana
24. jún 2016

@luciac a ty si ho uz nahodou nekupila?

luciac
24. jún 2016

@pehana ja ano ale este kamaratka rozmysla 🙂

danielocka28
24. jún 2016

@luciac konkretne ide o Cybex Balios M 2016 vo farbe olive khaki, PC bola 339 e, predavam za 300 e, pripadne sa este mozno dohodnut. Je nan 2 rocna zaruka.

luciac
1. aug 2016

@smirujuca ahoj dnez som isla nalepit na koleso to tesnenie a ked nalepim nedam tam koleso nezasekne mi ho/ nedocvakne. tebe to ide ok?

smirujuca
1. aug 2016

@luciac ano, len musis to tesnenue trochu stlacit

luciac
1. aug 2016

@smirujuca stacala som a stal nedocvaklo mam tam.uplne minimum miesta

viktoria1410
10. okt 2016

@zuzkarapka ahoj prosím ťa čo si zistila o tom hojdani? Lebo mi sme ho nedávno kúpili a tiež sme sa tomu čudovali. Ďakujem 🙂

nela6
12. feb 2017

@viktoria1410 ahoj, možem sa opýtať ako si spokojná s tým kočíkom? máš pocit, že by stačil miesto vaničky?

viktoria1410
12. feb 2017

@nela6 som veľmi spokojná to hojdanie je ok neprekáža mi to práve naopak keď malý mrnci stačí pohojdat vanickou a je dobre. A veľmi dobre sa ovláda je ľahký ľahko sa skladá takže sme spokojní. A nerozumiem tej druhej otázke. 🙂

nela6
19. feb 2017

@viktoria1410 ci by stacil aj dieťatku od narodenia, miesto kombinacie vanicka a sportiak...tak som to myslela 🙂

pehana
19. feb 2017

@nela6 urcite nie. Treba vanicku. Sportova cast Ma korytkove sedenie, ktore je vhode pre deti, ktore uz vedia sediet.

nela6
24. feb 2017

@viktoria1410
@pehana
@smirujuca

holky nepredavate ho niektora, alebo neplanujete?

smirujuca
24. feb 2017

@nela6 ja planujem

nela6
28. feb 2017

@smirujuca cca kedy a priblizne za?

smirujuca
28. feb 2017

@nela6 zaciatkom aprila by som chcela.