icon

Cybex Gazelle alebo elektrická verzia pre súrodenecký kočík

29. aug 2025

Dobry den,potrebujem vymenit kocik,kedze budeme mat novorodenca a 2rocne dieta,pri jednom som mala Cybex Priam,preto zvazujem Cybex Gazelle alebo elektricku verziu? Mate skusenost? Ake su nevyhody kocika? Je ta elektricka verzia pomoc pri dvoch detoch alebo je ten kocik prilis tazky a je to skor na obtiaz? Kupu zvazujem preto,ze vajicko mame cybex a sportova cast je nizsie,co pri tazkom dietati ocenia moje krize,ze si tam nasedne uz skoro same a nemusim ho vykladat tak vysoko. Bude rada za akekolvek info,dakujem

kacena4
29. aug 2025

ono zalezi kam ho budes pouzivat ci ho budes casto skadat do kocika. za mna surodenecky je dost tazky aj sam o sebe nie to este elektricky pohon. do toho by som sla len ak by som kocikovala do kopca niekde na dedine. v meste zdolavas obrubniky, schodiky ... tam sa mi osvedcil co najlahsi. drzim palceky

anonym_296ff7
29. aug 2025

@anonym_autor mala som bugaboo donkey a nedám na neho dopustiť. Deti sa vozili aj tri roky. Staršie potom na stupienku so sedakom, na bok tašku a parádne sa s ním aj nakupovalo. 😄

autor
29. aug 2025

Viem,ze vela mamiciek oblubuje tento kocik,ale mne sa nepaci,je prilis hranaty a nizky a chcela som skor kocik za sebou nez vedla seba,ale mozno ma komentare presvedcia a ja zmenim nazor 😅

autor
29. aug 2025
@kacena4

ono zalezi kam ho budes pouzivat ci ho budes casto skadat do kocika. za mna surodenecky je dost tazky aj sam o sebe nie to este elektricky pohon. do toho by som sla len ak by som kocikovala do kopca niekde na dedine. v meste zdolavas obrubniky, schodiky ... tam sa mi osvedcil co najlahsi. drzim palceky

@kacena4 na cestovanie budeme vyuzivat babyzen yoyo,dva kociky za sebou,je to super spratne do auta aj do lietadla,

anjelicek26
29. aug 2025
@anonym_autor

Viem,ze vela mamiciek oblubuje tento kocik,ale mne sa nepaci,je prilis hranaty a nizky a chcela som skor kocik za sebou nez vedla seba,ale mozno ma komentare presvedcia a ja zmenim nazor 😅

@anonym_autor prave donkey mas skvele riesenie lebo velke vanicky, velke sedacky, obe deti dost miesta, ked sa starsie nebude chciet vozit, scucnes to na mono kocik... ak mas sedacky za sebou, je to malicke...