Cybex priam 2019
Ahojte, zvazujem kupu tohto kocika. Tento rok vysiel novy priam s vylepseniami. Mate uz niektora model z tohto roka? Dakujem
@purplevesna ja vaham medzi Karolinou Kurkovou alebo kolegyna predava birds of paradise takze este aj to zvazujem
@luela Hádam sme si dobre vybrali 😀 ja ešte uvažujem nad Bugaboo Fox, ale na 90% to bude tento. Aj preto, že tých BGB je už u nás v meste kopu.
@purplevesna presne aj ja zvažujem nad touto kombináciou... nemáte ho náhodou už doma ? 🙂 chcela by som ho vidieť v reali 🙂
@bibkak Ešte nie, až v júli, na podvozok RoseGold sa veľmi dlho čaká, v niektorých eshopoch aj 3 mesiace. Ja práveže ešte uvažujem nad novým poťahom Manhattan Grey Plus, je melange a ešte krajší. Kludne odfotím, keď to príde. Ale aj na oficiálnej stránke je to pekne pofotené a tato kombinácia je krásna. Ešte krajšia je s čiernym poťahom, ale čierny kočík pre bábo nechcem.
@purplevesna a koľko si zaň zaplatila cez internet ak sa smiem spýtať? u nás v jednej predajni je tiež v akcii veľmi dobrej ale bez toho ružového podvozku ... videla som naživo tú novú látku, ale popravde mne sa viac páči tá klasická šedá, resp. pre dievčatko je taká jemnejšia - tú novú by som kupovala pre chlapceka 🙂 teda môj osobný názor ....
@bibkak 738 € podvozok, Rosegold je trochu drahší ako Chrome. Vaničku som zatiaľ nekupovala, rozhodujem sa stále o tej farbe 🤷🏻♀️
@luela ja som objednala priam 2019ku rose gold+Ferrari . Má prísť v júli môžem ti potom napísať recenziu . Ale myslím , že budeme spokojní 🙂
@luela ešte ti chcem napísať , že trailz je veľmi ťažký ...aspoň pre mňa . 🙂
@kristina0909 Presne práve preto chcem teraz Priam, pri druhom som mala Trailz a bol ozaj ťažký, aj keď inak perfektný kočík.
@purplevesna kamarátka ho má ja som jej ho doporučila na základe recenzií . Značku som mala odskúšanú mám xplory vravím jej na dedinu budeš mať trailz parádny . Ona si ho veľmi chváli , presne ako píšeš je perfektný . Len ťažký no . Čítala som recenziu na nový priam a pani písala že má skvelé jazdné vlastnosti 🙂
@kristina0909 uz nad trailz ani neuvazujem. Kolegyna kupila priam v 2017 birds of paradise. Zvazujem jeho kupu alebo novy priam
@kristina0909 a ake ferrari? Cierne ci bezove?
@luela victory black , čierna v kombinaci s červenou vyzerá super 😍 najskôr som zvažovala aj ten béžový ale reálne vyzeral pre mňa trochu fádne pri tej čiernej aj rám lepšie vynikne .
Birds of paradise je tiež krásny aj rebbelious veľmi zaujímavý . No skús sa opýtať kolegyne na cenu , ak by nebol rozdiel veľký kúpila by som radšej nový . Hoci aj jednofarebný tie vídu menej .
Baby pls, viete mi niektorá povedať do kedy sa dieťa vojde do športovej časti. Viem, že to je individuálne, len sa bojím, že v roku sa mi tam nedá 🙈
@barborapo13 moj starší syn (2r 10mesiacov ) sa tam ešte vošiel 😃 ale on sa už nevozi , kúpila som pre mladšieho
@kristina0909 paráda 😍 lebo sa bojím, že kúpim kočík a za chvíľu budem kupovať ďalší lebo bude malý. A spokojná si? Ci išla by si už teraz do iného? 😊
@barborapo13 určite nebudeš musieť meniť 🙂 športiak je parádny . Kočík mám zatiaľ len chvíľu ale som spokojná. Len ma dosť sklamalo to odpruženie čakala som že bude lepšie tlmiť tie nárazy . To odpruženie by som vytkla ale inak nič , mne vyhovuje 🙂
@barborapo13 ale inak veľmi sa mi páči aj joolz hub . Lepšia cena a lepšie odpruženie . 🙂
@siklsi vandastore ma vraj dobrý servis .Ja som kúpila ale inde , čakám na vyjadrenie ohľadne reklamácie
Chcem sa spýtať mám už ročného. Chlapčeka a chcela by som priam oplatí sa ešte kúpiť ako iba športovú časť je dosť veľká

@luela Ja ho budem kupovať, ale až o mesiac. Asi podvozok Rosegold a vrch Manhattan grey.