Cybex Priam alebo Venicci Claro
Ahojte dievčatá, riešime kočík, prevažne do mesta. Celý život bol mojím favoritom Cybex priam, no kvôli mega cene som uvažovala len z druhej ruky. No videla som teraz Venicci claro a veľmi sa mi páčil. Za cenu jazdeného priamu by sme mohli mať nový claro. Pri tých jazdených priamoch sa bojím opotrebovania, stavu, porúch...koľko ešte vydrží, no je to krásny kočík.
Ako by ste sa rozhodli Vy? Radšej menej exkluzívny a nový alebo jazdený priam?
@ameli221 ahoj, ja mam takmer rovnaku dilemu, aj si obe skusala? popripade ten claro si si bola skusit ze ako ti sedi? vyzera bombovo uplne, zatial sa viac priklanam k nemu, kedze novy je novy, este som vahala nad alternativou cybex balios S, len zas ma mensiu vanicku
@slovenka37 ahoj, ešte som nebola claro vyskúšať naživo, mám len nepozerane videá. Nádherný je a je vo výbave aj taška, nánožník, co oceňujem. Plus je mega ľahký, čo sa mi páči, keďže sme na 3.posch.a občas sa stane, že výťah nefunguje. No chystám sa ísť niekam, kde budu mať na predajni aj priam aj claro, chcela by som si vyskúšať a porovnať obe naraz, či je tam veľký rozdiel v kvalite a ovládaní...
@slovenka37 ahoj, ešte som nebola claro vyskúšať naživo, mám len nepozerane videá. Nádherný je a je vo výbave aj taška, nánožník, co oceňujem. Plus je mega ľahký, čo sa mi páči, keďže sme na 3.posch.a občas sa stane, že výťah nefunguje. No chystám sa ísť niekam, kde budu mať na predajni aj priam aj claro, chcela by som si vyskúšať a porovnať obe naraz, či je tam veľký rozdiel v kvalite a ovládaní...
@ameli221 ahoj ja som vymenila priam za claro a vobec nelutujem som ovela spokojnešia s clarom ❤️je ľahší spratnejší

@ameli221 a načo ti je exkluzívny? Cybex má už každý, je to veľká nuda 🙂 išla by som jednoznačne do nového, voňavého ☺️