Dali by ste prednosť trojkombinácii Cam Cortina alebo Jané Slalom pro?
Potrebujeme kočárik dobre odpružený a dostatočne pohodlný. 😉
Dobrý deň,
ja asi nemôžem byť nestranný 🙂, tak len odporúčam pozrieť informácie:
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/1do0/jan...
Tento kočík odporúčam všetkým svojim známym, nakoľko je dostatočne odskúšaný, veľký, pohodlný a ako športový kočík s naozaj priestrannou športovou časťou sa dá využiť veľmi, veľmi dlho...
S pozdravom, Michal
@ matuskovalubica ja som sa tiež nedávno rozhodovala a vybrala som jane slalom pro špeciálna edícia. Bola som kuknúť aj cam cortinu, ale predajca ma nepresvedčil, nakoľko keď som sa pýtala napr. na náhradné diely, napr. pokazí sa mi koliesko (mimo reklamácie), tak majú problém objednať náhradný diel. Celkovo sa mi zdala cortina zbytočne dlhá, ma nejakých 120 cm. Vanička bola cca rovnaká ako pri jane, šporťák sa mi, ale zdal priestranejší u Jane. Jane už mám doma a zatiaľ som s ním behala iba po obývačke, ale je super, perfektne sa s ním jazdí, na zadnom koliesku si môžeš nastaviť perovanie. Aj čo sa týka konštrukcie, tak sa mi zdala oveľa pevnejšia ako u cortiny. Jednoducho sa naklikáva vanička aj autosedačka.
Ja mám cam cortinu trojkombináciu a s týmto kočiarom som 100% spokojná. Ľahko sa nasádza vanička aj vajíčko, dcérku som 7 mesiacov prenášala v aute len vo vaničke, čo mi vyhovovalo, nakoľko som nemusela riešiť, ak mi vonku zaspala...proste som ju naložila a išli sme. No pravda je, že cortina nepruží. Takže ak chceš odpružený, tak asi cortina nie je pre teba to pravé.
ja odporucam jednoznacne jane a to som mala aj cortinu, no po mesiaci som ju predala.
pri dcerke som mala cam X3 a teraz pri malom ju mam tiez. som s nim max spokojna, do sportaku sa v pohode zmesti aj 4 rocna dcerka,kolesa mame teraz nafukovacie - jazdime aj hocjake tereny a defekt sme nemali. ja mozem Cortinu X3 len odporucit

Cam cortina nepruzi vobec takze z tejto kombinacie jane slalom