icon

Dema step Easy versus Zopa Fusion

bertica.h
6. jan 2010

som veľmi nerozhodná,ktorý kočík objednat..kedže ani jeden nemám možnosť vidieť "naživo".
Čítala som si diskusie na MK o týchto kočíkoch..ale nič moc mi to nepomohlo v rozhodovaní.
Viete mi prípadne poradiť iný?Limituje nás cena,max.4tisícky.
Rada by som užší kočík,s veľkým nákupným košíkom,nie klasické golfky,ale spojená rukojeť,polohovanie nožičiek aj chrbátika,nánožník..

Ďakujem 😉

Strana
z2
debije
2. sep 2010

Ahojky citala som si vase prispevky -hodnotenie k kociku Pure step easy . My sme si ho kupili priblizne pred 3 mesiacmi a tiez niesommoc nadsena. A rozmyslala som ho reklamovat. No ako tak citam vas vysledok z reklamacie asi sa ani nemusim snazit čo? ! A spomynali ste ze by ste ho posunuli na SOI ?

mitinka
4. sep 2010

Dobrý deň,áno posnula 😠 Ale bola som na predajni vo štvrtok,pretože sme v piatok odišli na dovolenku,že čo je s károu a povedali mi,že naš káru riešil až príamo výrobca 😠 😠 ale že reklamacia bude uznaná a všetko bude opravené 😒 Takže som veľmi zvedavá 😔 ale neviem čo s ňou ☹ Asi ju odstavím a k´pim niečo iné 😅 Tak keď v piatok prídem,utekám do predajne pretože končí zasa záručná doba a uvidím čo mi povedia a v akom stave zasa bude,.... ☹ Držte všetci palce 😢

15natalinka18
4. nov 2010

kočky a aku mate skusenost s fusakom Eisbarchen do tohto kočika ? ja mam baby point sprint ale je to to iste ako zopa

bertica.h
autor
13. jan 2011

Ahojte.Mám na predaj Zopa Fusion,ak máte záujem mrknite do mojho bazarku. 😉

to.beruska
18. jan 2011

@debije a co sa ti na nom nepaci preco ho chces reklamovat??

ivet1371
17. feb 2011

prosim ma niekto skusenost s kocikom Pure lothus?

kamajka
17. feb 2011

@bertica.h nečítala som odpovede ale demu nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vŕzga to strašne a je to hovado........ nikdy viac!!!

kamajka
17. feb 2011

@ivet1371 skúsenosť s lothusom nemám ale z DEMY by som nekupovala nič, s inými kočiarmi z demy skúsenosť mám a všetky sú na jediné 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

ivet1371
17. feb 2011

@kamajka dakujem.skoda lebo sa nam paci celej rodine.ja ho potrebujem len obcas na cestu vlakom do mesta.teraz mam velky kocik a na cestovanie vlakom to je nepohodlne.

kamajka
17. feb 2011

@ivet1371 ako,ak mám pravdu povedať, dema step easy nie je až taký malý zase. do vlaku podľa mňa niečo ešte menšie, len to už potom nie sú také priestranné. ako keď sa vám páči tak nie je čo riešiť, bude o predsa váš kočiarik 🙂 len môj názor je veľké NIE - kvoli tej (ne) kvalite.

debije
7. mar 2011

@to.beruska Ahoj. No reklamovat ho uz nejdeme.Manzelovi nevadi. Mne tam vadi to pri kocikovani ked mam babatko otocene ku mne tak pri kocikovani narazam nohami do koliesok su moc blizko a este keby bol odpruzeny..

to.beruska
7. mar 2011

@debije no my sme si na to zvykli bez problemov.a tiez aj manzel a to je co povedat lebo on je chlapisko.

mitinka
22. júl 2011

Nemáte skusenosti so Zopa Fusion?Budem velmi rada keby ste mi napísali aj do IP ak máte negatívne pretože ja mám znova ale s touto károu.....A nezostáva mi nič iné ako kúpiť novú striešku 😠 😠 Inak je fajn a je velmi pekný len sa mi látka vytiahla na strieške zo zašívaného lemu.Vyslovene vytiahla a je to tam vidieť a šla som to reklamovať a neuznali mi to,že to je neoprávnená reklamácia a mám si kupiť novú strechu.... 😠 😠 😠 Vrchol 😠 😠 Ďakujem za každú radu

luciferkax
15. sep 2011

Ja mám Dema step pure, podla mna to je dobrý kočiar, síce sa zle keruje, ked je bábo otočené k vám, ale dá sa na to zvyknúť, košík nákupný je v pohode, nevadí mi, že je trocha vačší (hlbokyý som mala ešte vačší, čiže mne pripadaá tak akurát), dieťa sa v nom vyspinká , vojde aj s fusakom. Čo sa týka reklamácie, dva týždne po kupovaní sa pokazila brzda (priznávam, ja som ju silno potiahla) ale nebol problém, oprava trvala dva týždne a medzitým nám na predajni dali náhradný kočiar... čiže ja odporúčam 🙂

jarka2007
Odpoveď bola odstránená
maximka33
5. feb 2014

@kikimaruska jak se ti jezdilo s Fusion? jak jede v terénu? hodí se i na vesnici?

maximka33
5. feb 2014

@jarka2007 ahoj, jak se ti prosím jezdilo s Fusion? kolik doopravdy váží? jednou píšou 8 kg a pak zas 10 kg..

jarka2007
14. sep 2014

ahoj ja som mala veľký kočiar 3kombin. ten vážil 20kg ale ty asi myslíš športovú verziu však? to neviem koľko váži ale hodí sa na dedinu ja som mala podobný ale značka ZOPA a ten bol do 8kg,pa 😀

Strana
z2