Do kedy ste využívali prvý fusak?

katka1323
3. okt 2019

Ahojte, prosim vas do akeho veku ste vyuzili fusak (90cm), chystam sa kupovat prvy krat a nie som si ista ci ho budem vediet vyuzit aj na rok ked bude mat maly 2 roky. (teraz ma 6mesiacov a 70cm)

patka06
3. okt 2019

Moja dcéra je septembrová. Fusak sme používali prvú zimu, teda do jej 5 mesiacov.
Na ďalšiu zimu v športovom kočíku už chodila, v kočíku bola v oteplovačkách a ak veľmi fúkalo sme použili nánožník. Fusak aj keď bol dosť veľký nepripadal do úvahy, obmedzoval ju v pohybe.

yanni
3. okt 2019

@katka1323 Pre dvojrocne zdrave dieta ti fusak fakt netreba. TO ti bude besat a ty za nim. Ak bude obcas v kociku, tak oteplovacky alebo overal a zakryjes dekos. Tot vsjo. Akurat sa ti bude chciet decku vyzuvat topanky a tlacit ho do fusaka. Nasa druha najmladsia mala v prvu "behaciu" zimu 1,5 roka a ver, fusak sme nemali a nebolo ani treba. Ked bolo treba pouzit kocik, tak bola v zimnom overaly. najmladsia bude mat konciom decembra rok, a ci bude uz chodit alebo nie, fusak nemam a ani ho neriesim.

marya2
3. okt 2019

Závisí od okolností. My sme dlho používali kočiar, malý jednak začal chodiť neskôr kvôli hypotónii, jednak by som nikam neprišla, keby mi mal chodiť pešo. Chodila som na väčšie vzdialenosti a pravidelne v čase jeho denného spánku pre staršieho do škôlky. Takže fusak sme využívali tri zimy. Keď nespal - čiže sedel, fusak sme na spodu rozopli.