icon

Doplnky a príslušenstvo na kočík Thule Urban Glide 2

17. máj 2022

Ahojte. Prosím Vás tie co mate tento kočík, kde ste kupovali príslušenstvo a doplnky? Ci už originály, alebo univerzálne príslušenstvo. Aj konkretne co ste kupovali, napríklad aj na Ali. Zaujíma ma aj ktoré vložky do kočíka mi bududu sedieť, aj letné podložky, fusak, nánožník....

nina004
•
17. máj 2022

Mám síce kočík baby jogger,ale na FB nájdeš LU Via a šije veci na mieru pre Baby jogger a Thule. Mám odtiaľ polofusak a super a spevnenie pod zadok a pod chrbátik,aby mal malý pevné sedenie. Na Ali som objednávala držiak na pohárik a popruhy na uchytenie tašky na madlo.

bluemoon24
•
17. máj 2022

Ja mam na vanicku originalni plastenku, pak z DM sitku proti hmyzu a clonu, na sportovni cast nanoznik, madlo, vlozku, sitku proti hmyzu (zatemnovaci) a plastenku original, vsechno jsem kupovala tam, kde kocik (vandastore), no sitku a plastenku uz bych asi koupila v DM 😅 original je zbytecne drahy. Fusak mam cottonmoose 🙂

xqwertyx
•
17. máj 2022

Ahoj, ja som teraz kupovala z obchodth.sk, kupovala som vložku do kocika(origos thule), podložku pod nohy(aby sa dali dať do roviny) a ešte takú srandu aby sa operadlo dalo dať do úplného sedu.

mima173
•
18. máj 2022

Obchodth.sk tam som kúpila podložku pod nohy, pas aby si sadol do úplného sedu, nanoznik, na sportobchod.sk kde som aj kočík kúpila som dokupila madlo. Plastenku mám z Alzy univerzálnu čo stojí okolo 12€ a sedi dobre len vtedy nevyuzijem okienko na strieske 😂 čo sa týka čudakov prešila som si otvory lebo tento kočík nemám od začiatku 😂😂😂 a o podložke premýšľam a hľadám na nete

zuzkakach
•
2. jún 2022

@xqwertyx prosim ta ktoru podlozku si kupovala, je to taka ze sa nepoti? A takisto tu podlozku pod nohy a to operadlo aby sa sedelo rovno 🙂 ja to tam vobec neviem najst 🙈🙈🙈

zuzkakach
•
2. jún 2022

@xqwertyx ak by si mala cas poslat linky, kludne aj fo spravy bola by som vdacna 🙂