E-shop kociky-leja.sk

misik92
9. okt 2021

Ahojte..prosim vas mate niekto skusenost s tymto eshopom kociky-leja? Ďakujem

molitta003
29. nov 2021

No poslali sme odstúpenie od zmluvy a teda som len informovala , že ak peniaze nevráti na účet bude na ňu podané trestne oznámenie .

fidlibum
29. nov 2021

@misik92 ja som tiež uhradzala nákup na kociky leja 9.11. za 70e a doteraz mi nič neprišlo.. nedvihaju tel, nereagujú na mail ani messenger. Neviem co urobiť 😔

simonidessa
7. dec 2021

Tiež a pridávam do klubu,žiaľ som si dopredu neprečítala odkiaľ objednávam.

danielkoagatka
8. dec 2021

najhoršie ale je, že tá ich stránka je stále aktívna a kľudnesi tam kopec ľudí môže objednávať a oni veselo inkasovať. smutné.

misik92
autor
8. dec 2021

https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

Ak si chcete prečítať..v podstate SOI spravila to čo my všetci a prekvapivo na nič neprišli a nič nevyriešili, iba upozorňujú spotrebiteľa
Ja som im poslala teda odstúpenie od zmluvy ale zatiaľ peniaze v nedohlade, písala som aj do Reflexu či by sa tomu fakt nemohli venovať aj keď nikto nepojde pred kameru

danielkoagatka
9. dec 2021

akože a na čo SOI vlastne je? vyzerá že na nič. ešte sa dá urobiť to, že podáte vo vašej banke reklamáciu na vrátenie peňazí ak teda daná osoba má nejaký účet a peniaze na ňom. čo si nemyslím, ale asi to teda skúsime.

misik92
autor
2. jan 2022

Ahojte..chcela by som vás všetkých poprosiť ak by ste tu dali info či sa s objednávkami niečo zmenilo, či ešte niekomu boli vrátené peniaze.
A druhá prosba..už tu raz bolo písané za reportáž v Reflexe, asi oklamaní ľudia pribúdajú alebo kto to číta takých pozná. Našiel by sa niekto ochotný kto by mal chuť a odvahu ísť pred kameru?? V Reflexe sa tomu chcú venovať len fakt potrebujú niekoho pred kameru aby sa to nedalo napadnúť, že si niečo vymysleli atď. Asi to nie je pre každého komfortná zóna, ale možno dosiahneme oveľa viac ako si myslíme...ak by sa niekto na to cítil tak dajte vedieť...ďakujem

danielkoagatka
10. jan 2022

ahojte, no asi už sme vyčerpali všetky možnosti. podali sme reklamáciu v banke. pani povedala, že to býva celkom úspešné, ale teda prišla po pár dňoch zamietnutá. takže sa nám suma, o ktorú sme prišli navýšila ešte o poplatok banke. akože stále nerozumiem tomu, ako može takto niekto podnikať a nič sa mu nestane. a tá jej stránka je stále funkčná a ľudia si kľudne možu objednávať a platiť ďalej. je mi z toho zle.

miskabatoriova
24. jan 2022

@misik92 ja som v auguste 2021 dala kocik na reklamaciu (490€) kocik na reklamaciu prijqla a nemam ani chyru ani slychu od nej, dala som podnetnna soi a prisla ki odpoved ze ju nevedia vypatrat, ja by som nemapa problem s ničim, lebo kočík bol mójho ZŤP syna, dokonca sme nekupili sami ale pomohli nám užasne mamky aby on sa citil konfortne.
Teraz nemam ani kocik ani peniaze

misik92
autor
24. jan 2022

@miskabatoriova tak to je katastrofa, za take veľke peniaze by som to viac riesila byt vami a ešte k tomu mate syna ZŤP...no na ten Reflex nikto nereaguje a už neviem kde sa obratit a mne za tych 56 eur sa mi nechce riesit trestne oznamenie, nemam na to cas a ani chut a v zivote som to nerobila :(

miskabatoriova
26. jan 2022

@misik92 áno, niekto už možno na ňu aj podal tresné oznamenie a všetko sa potom spája, len ako nehovorím peniaze - teda kočík nám treba ale či to všetko stojí zato, či sa nám peniaze vrátia, to nikomu aninten Rexflex nezaručí aj keď sme s mužom hovorili že tam by u nás problem nebol, ale či by to pomohlo, skôr by to malo byť aj ako upozornenie v správach napríklad

sara0205
10. apr 2022

@misik92 Ahojte, aj nás oklamala. Tiež sme odovzdali kočík na reklamáciu a doteraz ho nemáme. My sme podávali aj trestné oznámenie ale samozrejme nás zamietli, veď nič sa nestalo podľa nich to je v poriadku, ešte pani K.je chúďatko lebo "má ťažké obdobie". Takto vypovedala na polícii.

sara0205
10. apr 2022

@miskabatoriova mohol by pomôcť aj ten reflex, nám povedali že ak to bude medializované tak sa s tým viac bude zaoberať polícia.

miskabatoriova
10. apr 2022

@sara0205 už je pripravovaná reportáž

misik92
autor
11. apr 2022

@miskabatoriova super, boli ste na kamere..či aké máte info prosím vás?

miskabatoriova
11. apr 2022

@misik92 áno bola som

misik92
autor
12. apr 2022

@miskabatoriova aj viete kedy bude reportáž v TV prosím vás?

miskabatoriova
12. apr 2022

@misik92 nie ešte neviem