Easywalker Harvey verzus Jane Crosswalk Silla
V lete sa nám narodi bábätko, bývame na dedine. Hľadám kočík vhodný do terénu a takisto, aby sme si aj v zime poradili. Ide mi hlavne o športovú časť. Predtým som mala Jane slalom pro - super kočík do terénu, ovládanie jednoduché, priestranný. Teraz ma oslovil easywalker harvey, nemám vôbec skúsenosť s korytkom. Takisto som hľadala aj medzi značkou Jane, tam ma oslovil Jane crosswalk silla. Nie som si istá, či sa kvôli korone dostanem do obchodu kočíky vyskúšať. Ďakujem za rady a odporúčania.
@zuzkakukucka My mame ten Easywalker, pouzivame uz 15 mesiacov. Co sa tyka terenu, tak to zatial nesklamal, da sa s nim bez problemov hocikam. Dobre sa s nim manipuluje, lahko sa manevruje, otaca. Zvlada odviezt aj tazke nakupy. Vanicka je taka mensia, dieta z nej rychlo vyrastie. Ale nas v nej doteraz spava, nohy vylozene von 🙂 Co sa tyka sportovej casti, tak tam vidim ako nevyhodu, ze sa v nej neda lezat s vystretymi nohami. Da sa sklopit nalezato, ale nohy su vtedy tak trochu vylozene dohora.

Ja mám harveyho. Pre mňa super, ale ja som si ho kupovala ako mestský kočík. Normálne cesty a chodníky zvláda v pohode, skúšali sme i menšiu turistiku a to už bolo problematickejšie ( tie predné kolecka sú malé a zapadavali). Tiež by aom ho nevolila niekde na Oravu ( keď bolo vážne nasnezene tak sa fakt ťažko tlačil).
Inak som spokojná, ľahký, pevný, dobre sa s ním manipuluje, dokonca pre mňa lepšie ako s cybexom. Len nemá tak priestornu vaničku. Teraz vydali novú sadu easywalker ( charley myslim) s väčšou vanickou, mrkla by som tu 😉