icon

Extra ľahký golfový kočík

20. apr 2023

Ahojte, vedeli by ste mi odporucit nejaky extra lahky, jednoduch golfovy kocik pre dieta? Pre 2 rocneho. Hlavne do mesta, keby sa unavil v chodzi, a aby som ho mohla lahko zlozit niest aj na.

Dakujem

vikusjk
•
20. apr 2023

Ja som mala taky na prepravu v MHD, aby som si vedela sama nastupit aj vystupit s kocikom, bol to Mclaren, mal asi 4 kg. Ale teda neviem si predstavit zlozit ho a niest na pleci, to uz radsej tlacit pred sebou, aj ked dieta cupita povedla

ildiko36
•
20. apr 2023

Ja sice nemam golfovy ale celkom šikovný kočik, dá sa dať do úplného lahu, easywalker miley, je do 22kg, váži 7kg a da sa poskladať na velkosť príručnej batožiny, má ochrannu tašku a traky na nosenenie.Fakt super kočik.
Pozri video na youtub, najdeš tam prezentáciu.

ildiko36
•
20. apr 2023

Od narodenia to pouzivam, syn má 2r.

dotka04
•
20. apr 2023

@ildiko36 prosím ta, my sme pozerali jackey xl, ale v bazároch “xl” je len jeden a aj to za cca predajnú cenu. Máš Miley alebo Jackey? Prejde daný typ aj menej schodné terény? Je ľahký? Hodi sa aj pre vyššie dieťa?

ildiko36
•
20. apr 2023

@dotka04 neoplatí sa kupovať niektore kočiky pouzite, niekedy len 20euro rozdiel medzi použitím a novým.
Ja mám miley a teraz je aj v akcii na miminkovo.sk,
Ja mam tu koralovu farbu, je krasna ale dosť hakliva farba, uz by som tmavšie zobrala ale da sa komplet poťah dať dole a vyprať v pračke.Môj starsí syn ma 5r on tiež este sedel v tom minulý rok kým mal 25kg, ale teraz už ma 30kg radsej ho tam neposadim🙈
Maleho som davala aj s vajíčkom do kočíka a nepotrebovala som ani nadstavec, dala som kocik do polosedu a krasne vošiel vajičko .
Ja niekedy s tym chodim aj na polnej ceste i ked neni celkom na to urcený kočik ale zase nie dlhe trasy

dotka04
•
20. apr 2023

@ildiko36 ďakujem za info, idem si ho pogooglit na nete 😍