Fusak 2 v 1, letný, prechodný od Emitexu. Máte ho?
Ahojte mamičky.
Máte niektorá tento fusak? Aké máte s ním skúsenosti? Plánujem ho kúpiť, ale ešte nie som rozhodnutá.
Ja ho mam, ale nejak ho velmi nevyuzivame, v jeseni som malemu davala tensku deku na nohy a sup do nanozniku... uvidime teraz na jar 😅
@maxinax Kupila som ho a je super. Ak ho zazipsujem celkom tak ho ma R. skoro po plecia - vyuzila som to ak sa viac rozfukalo, alebo nahlejsie ochladilo a bol obleceny, len tak "lahsie".Pouzivam ho uz asi od zaciatku marca, niekedy som- ak bolo cca 5 stupnov supla donho este deku, len tak na nohy a bolo teplucko. 🙂
Ja mám tiež tento fusak a je perfektný. Kúpila som ho na jar a ešte som ho aj pár krát využila, keď bolo chladnejšie. Deky sa mi neosvedčili, lebo nemajú diery na pásy a od topánok sa velmi vždy zašpinili. Tento fusak má v oblasti nôh taký hrubší umývatelný šušťák, takže super. Len to utriem a je. Dá sa aj prichytiť o kočík, aby sa nešmýkal dolu. Určite ho využijem celú jeseň. Už aj teraz ako bývalo také chladno, tak sa dal používať. Ja ho odporúčam.

To ste ho ziadna nemali, alebo nemate? ☹