icon

Fusak Lodger Bunker. Aký je?

jannicka
20. okt 2008

ahojte. mate skusenost? nesmyka sa zo sportaku? velmi zvazujeme vyzera hrozne pohodlne http://www.bambini.sk/index.php?main_page=index... nie je ale najlacnejsi, tak sa chcem poradit... diky

ivv
1. okt 2011

@lodgermaniacka no ked uz dochadzaju argumenty, tak niekto vytasi "zavist" 😀 😀
btw preco mas v nicku maniacka? 😉 .. netreba ten lodger brat tak vazne 😉

martuska75
1. okt 2011

Fuuuha baby teda ja chodim sem na MK realaxovat ale za o co vam ide 😉 ? Ci tiez mate doma chlapa s ktorym sa neda pohadat. 😉

ivv
1. okt 2011

ok baby.. koncim v tejto plodnej diskusii 😉 kludne sa dalej presviedcajte o nevyhnutnosti vlastnictva a prednostiach tohto fusaku 😀 😀

lodgermaniacka
1. okt 2011

@ivv 😀 a ty sa tu čo do mna obuvaš?! nemaš sa na kom doma vyventilovať tak zapneš MK? 😕 ani sa inak nečudujem 😉 😎

ivv
1. okt 2011

@lodgermaniacka nie nie, moja, len ma to zacalo bavit 😀 ale dost uz srandy 😝

lodgermaniacka
1. okt 2011

@ivv a čo si tu? ved si sa lúčila, tak si aspon za tým stoj 😉

tanija133
1. okt 2011

Ooooo, tu to zije..... 😉 Baby ,myslim si ze nech si kazda robi po svojom, kto je spokojny s Lodgerom nech si ho pouziva aj do minus 10,a aj do NC, kazdeho osobna vec.... a kto ma pocit ze tie mumiove nepoddajne fusaky su lepsie, nech si pouziva tie.....Ja nedam tiez dopustit na svoj Lodger.... 😉

mirka285
1. okt 2011

@ivv my sa nepresviedcame o nevyhnutnosti vlastnit tento fusak,lebo ani sa nenazdas a my uz budeme mat dva dalsie 😀

jessicax
1. okt 2011

@mirka285 a mozno aj tri 😀 😀 😀

noemarta
1. okt 2011

inac je to tema hlavne o tychto fusakoch, tak neviem preco sa zavzdusnujete, ze preco su dobre a preco ho mat a preberat jeho dobre vlastnosti.... 😕 😕 😕 asi som blondyna z funclubu logder.

tanija133
1. okt 2011

Baby, zmenme temu... ja teda neviem ci ste uz toto videli, ale ja som to objavila az dnes....capice Lodger !!!!!! musim taku mat...... http://www.lodger.com/products/accessories/wint...

karmelka77
1. okt 2011

@lodgermaniacka ty este asi vela veci nechapes...ale v tom ti ja asi nepomozem🙂)) nevies, nesud moja...

noemarta
1. okt 2011

@tanija133 hi hi ze jaka maniacka, pekne suuuu. 😉

mirka285
1. okt 2011

@tanija133 a to si sem nemala ani davat,bohovske su,aj ja chcem,idem ich poriadne kuk ktora by nam ladila najviac 😝

lodgermaniacka
1. okt 2011

@tanija133 kraaasna 😵 😵 😵 len neviem či ju potrebujeme, nebude malemu v NC teplo? 😎 😀 ok, dosť bolo srandy 😉

lodgermaniacka
1. okt 2011

@karmelka77 ano babi 😉 ty maš viac skusenosti 😉 🙂

jessicax
1. okt 2011

@karmelka77 esteze ty chapes vsetko.......moja 😵

tanija133
1. okt 2011

@lodgermaniacka kasli na to , ze mu bude teplo, ved musis ukazat ze na to mas....ha, ha, ha.... 😉
@mirka285 mne sa pacia tie babatkovske, ale z tych vacsich asi ta Champion....ale aj ta denim je chutna a aj ta fialkova....

mirka285
1. okt 2011

@lodgermaniacka vsak ale treba kupit dve minimalne a ked sa maly spoti,dat mu druhu 😀

jessicax
1. okt 2011

@tanija133 krasne su tie ciapocky 😅

lodgermaniacka
1. okt 2011

@mirka285 no minimalne, ved na to mame! 😎

mirka285
1. okt 2011

baby mne sa lubi tato http://www.lodger.com/producten_/accessories/wi... idem do nej 🙂

karmelka77
1. okt 2011

@lodgermaniacka rozmyslam co je "babi", prosim ta pis aspon pravopisne spravne
Baby moje majte sa tu v tej Vasej krasnej temicke... rieste si dalej svoje komplexy na druhych a budte stastne ze este existuju tie druhe, ktore Vam aspon sprijemnia vecer, ked uz nikto iny!

mirka285
1. okt 2011

@karmelka77 dakujeme,urcte si tie komplexy budeme riesit 😉

lodgermaniacka
1. okt 2011

@karmelka77 babi=babička, si skusenejšia, ako si naznačila 😉 😎 😀

jessicax
1. okt 2011

super, ze vymysleli tie ciapky. Budeme doladeni od hlavy az po paty kedze malemu z lodgera bude len hlava trcat 🙂

mirka285
1. okt 2011

z tej stranky sa to neda objednat tie capice asi,ze?

lodgermaniacka
1. okt 2011

@karmelka77 až teraz som ťa dočítala..ok mam písať pravopisne, babyčka=baby? moja, vrať sa do školy 😉

mirka285
1. okt 2011

@lodgermaniacka a vobec sa nerozculuj aj ja som mala chvilu taku tendenciu sa rozculit,ale velmi rychlo ma to preslo 🙂 pocuj ked uz do nicoho ineho,tak do tych sanok bude Lodger uplne super 😀