ahojte. mate skusenost? nesmyka sa zo sportaku? velmi zvazujeme vyzera hrozne pohodlne http://www.bambini.sk/index.php?main_page=index... nie je ale najlacnejsi, tak sa chcem poradit... diky
@aljosa1 veď to... ale manžela som nahovorila, že som šetrná, že kočík máme stále ten istý a niekedy bude možno aj ďalšie bábo, tak ho snáď využijeme dlhšie. Úprimne, nám sa nový fusak už asi extra neoplatilo kupovať, malý už má 20 mesiacov, takže budúcu zimu už bude v kočíku asi naozaj len minimálne - ale zase túto rátam, že bude ešte celú. Rád sa vozí a ja veľa využívam kočík, tak nech mu je teplo a nech sa aj ja ako maminka vytešujem 🙂
Ahoj dievcata
prosim Vas, nemate nahodou niektora skusenost, ako pasuje Lodger do Bugaboo Cameleona? Cam3 konkretne. Dakujem pekne!
Ahojte maminy, ako prosim obliekate babo do fusaku lodger bunker? Citam ze je velmi teply tak nechcem aby sa mala prehriala. Ma 3 mesiace. Kolko vrstiev odprucate? Vdaka 🙂
Ahojte. Neposúva niekto LODGER celoročný fusak Bunker Fleece? Farba béžová - Sepia
Ahoj, zvazujem kupu tohto fusaku, je uvedene ze je do 3 rokov, ale nikde som nevidela, ako do neho dat dieta ked uz je vacsie, chodi a ma zablatene topanocky v zime. Pouzivate ho len pre male babanka, alebo aj vacsie uz chodiace deticky? Chcela by som aby nam posluzil co najdlhsie, nie iba dokym zacne chodit a potom uz nebude prakticky. Momentalne mame pre prvu dcerku fusak Teutonia, ale ten ma v dolnej casti na nozicky, ked je dieta uz vacsie nepremokavu latku aj vo vnutri, plus sa to da uplne odopnut tak, ze topanky su napr. aj vonku. Pri Lodger Bunker sa mi ale zda ze musim nozky uplne zasunut dnu aj so spinavymi topankami do fleese obalu. Moc dakujem za rady.
Prosim vas zienky, ktore mate skusenosti s fusakom lodger bunker. Hladam prechodny fusak. Dcerka bude mat teraz 15m a je dost vysoka - 82cm. Je naozaj vyuzitelny do troch rokov? Doporucili by ste ho ako prechodny? Alebo nejaky iny?Dakujem za odpoved.
@lillibeautycentre fusak je parádny. Určite aj ako prechodný keď dáte von tu vnutornu vložku
@zuzkagu dakujem za odpoved. A velkostne, dokedy ste ho vyuzivali?
@lillibeautycentre tak ja do 2 rokov. Lebo potom Sim už kočík nevyužila
my máme tento a je uplne uzasny, ci uz ako prechodný bez vlozky, alebo s vložkou ako zimný... dá sa stiahnuť okolo hlavičky a bol to najlepší fusak, malý sa v nom prevozil minulú zimu (od novembra) a to boli riadne mrazy (sme z Kremnice) 🙂