Gesslein F6
ahojte, viem, ze je tu uz diskusia o gessleinoch, ale ja by som rada otvorila diskusiu o tomto konkretnom type F6, kedze zvazujeme jeho kupu. Potrebujeme kocik aj do terenu, aj na tie hrozne chodniky- aj do prirody, zaroven potrebujem, aby bol spratny aj do auta (smart for four- to je ten vacsi🙂). Zvazujeme kupu f6, kedze ma viacero veci, ktore mi vyhovuju- preklapacia rucka, terenne kolesa, vacsia vanicka (fusakotaska), nakolko ma maly 4 mesiace a stale ho chcem davat do vanicky- aspon kym nebude vediet sediet. Chcem sa spytat vas, co s tymto kocikom mate nejake skusenosti, ako je to s tymi terennymi kolieskami, kedze sa nedaju otacat- dobre sa s nimi jazdi? ja ich budem pravdepodobne vyuzivat stale, aj do mesta aj do prirody...a sportova cast je ok? nie je kociar prilis siroky- da sa s nim ist aj do obchodov- v pripade, ze budem musiet...dakujem za vase postrehy!
@alenka_ela ja som brala teraz pred mesiacom F6 a tiez som si dala vanicku z Indy 🙂 posielam foto
@patulik25 nadherny vyber !!!!! budete velmi spokojna, najlepsi kocik, ja chodim predavat po roznych jarmokoch a sledujem kociky, to je moja zaluba, no krajsi neni a tento vas bude uplna topka 🙂
Ahojte maminky. Zvazujem kupu f6...veeelmi sa mi paci..dufam, ze sa nesklamem..vojde sa do sportovej casti aj vacsie babo? 2-3 rocne?

Ahojte baby. Mam f6 a je skvely. Avsak nekupovala som si k nemu hlboku vanicku lebo s babatkom som isla do leta. No teraz cakam dtuhe a pojdem do zimy. Mne sa ale pacia viac vanicky pre indy. Neviete nahodou ci sa vanicka indy da zapnut na konstrukciu f6? Dakujem