icon

Gesslein kočík - skúsenosti

anitaartis
7. máj 2018

Prosim vas, gesslein kociky sa predavaju iba samostatne alebo aj v dvoj ci trojkombinaciach?a mate niekto s nimi skusenost? Vyhovuju vam?

jatva
7. máj 2018

Mala som f6 a mozes si dokupit aj korbu a vajicko. My sme fungovali s vloznou taskou a vajicko je lepsie inej znacky a adaptery.

zabata
7. máj 2018

Ja mám tiež F6, namiesto vaničky prenosnú tašku a vajce od romeru s adaptérom. Ja som veľmi spokojná.

bambi78
8. máj 2018

Podla mna najlepsi kocik na trhu, mega pohodlny pre dieta, da sa kupit ako sportovy a na neho sa len polozi prenosna taska (pouzivali sme ju aj ako postielku na vyletoch, pokial bola malicka). Vajicko sa malej nepacilo, ale aj to sa dalo dat na adaptery a nosit na kociku.

anitaartis
autor
8. máj 2018

@jatva
@zabata
@bambi78 dakujem vam baby velmi pekne🙂) aj mne sa pozdavaju tie kociky tak uz sa len rozhodnut...;))

andrejka1974
8. máj 2018

Ja som ho kupovala pred 9 rokmi a posluzil aj mladšej a ešte ho mam odložený a mam ho aj s vajíčkom a prenosnú taškou využila som všetko

bambi78
9. máj 2018

Dnes je problem u mam, ze sa nerozhoduju pre pohodlie dietata, ale pre image a tak deti koncia v nepraktickych tvrdych a castokrat aj malo priestrannych kocikoch, ale hlavne, ze su trendy. Gesslein roky ziskava mnohe ceny za nemecku kvalitu a fakt udajne vydrzi byt rovnako kvalitny aj pre 2-3 deti. 😊

amadea3
9. máj 2018

mam f6 air, nie je nic co by som mu vytkla 🙂 jedine mensiu “spratnost”, kedze je to velky kocik, moze byt problem ho vtesnat do mensieho kufra auta, aebo maleho panelakoveho vytahu

zuzumajko
21. máj 2019

Baby, mali ste niektora babo v zime a ta prenosna taska-vanicka bola postacujuca?

zabata
22. máj 2019

@zuzumajko môj bol cez zimu 5-8 mesačný a tá prenosná taška bola úplne v pohode. Dala som do nej fusak alebo mal zimnú kombinézu a len deku a super aj na horách.

zuzumajko
22. máj 2019

@zabata dik za odpoved 🙂 moje babo ma byt decembrove, preto sa zaujimam 🙂