icon

Gesslein s4 Air+, Peg Pérego verzus Jané Epic

lucyko
23. máj 2016

Ahojte, v auguste čakáme babätko a nevieme sa rozhodnúť, ktorý kočík si vybrať. Z tých čo sme pozerali, sa nám momentálne najviac pozdávajú Gesslein s4 Air+ športová časť + vanička (spolu vychádza okolo 650 eur), potom Peg-Pérego - Book Plus (cena do 800 eur) a Jané Epic (cena tiež okolo 700-840 eur). Rozhodovanie je to ťažké a preto sa obraciame na vás s prosbou o radu. Máte skúsenosti s týmito kočíkmi a ktorý by ste nám najviac odporúčali? Nám sa momentálne najviac pozdáva kombinácia Gesslein S4 Air+ športový kočík + dokúpenie vaničky. Ďakujeme za každú radu 🙂

ewelyn3
24. máj 2016

Gesslein...mam ho uz styri roky, vydrzal dve deti a bez chybicky funguje stale. My sme ale kupili len sportovu cast a namiesto vanicky taku tasku do tej sportovej casti a je to super. Dietatko sa v nej skvele dalo nosit. Hlavne v zime, ked som vnutri poobliekala babo, dala do tej tasky a s taskou potom len vyniesla von do kocika...nemusela som riesit ze ako ho zobrat. Niekedy som ho aj vnutri dala do tej tasky a v rukach hojdala aby zaspalo, vzdy to zabralo, za chvilu spinkalo 😉.
Drzim palce pri vyberani!

lucyko
autor
2. jún 2016

Ďakujeme za skúsenosti, tak sme sa nakoniec aj my rozhodli pre Gesslein, ktorý nás vyšiel ešte lacnejšie ako PegPerego alebo Jané 🙂