Golfáč pre 10 mesačné dieťa
Ahojte zienky, Tak ja uz som z toho uplne hotova dva tyzdne snorim po internete a teda nie som o nic mudrejsia... Mam 10 mesacneho krpca, a rozmyslame ze by sme zaobstarali golfac, ale este neviem ani ci taky vymysleli :D Mal by byt aj na zimu buducu, aj na leto a mal by mat velku striesku , kolesa co veelmi nehrkocu a mal by byt skladny (aby sa nam mestil do auta ) a ovladatelny co najlepsie ak by bol aj velky kosik tak som za, samozrejme bolo by dobre aby mal aj plastenku a nanoznik.. no a najlepsie by bolo keby toto vsetko stalo do 150 eur.. No asi ma vysmejete alebo ze by taky existoval? DAkujem vam velmi pekne...
@verronica Valco SNAP 4 tento kočík sme akurat pred dvoma dňami objednali z feedo kedže tam je akcia a zajtra ma prísť tak som zvedava velmi sa tešíme tak hadam nas nesklame, ale v kamennej predajni som ho skusala a velmi je lahucky pohodlny uplne som bola spoko, len tam stal az 190...🙂 a tiez som jej ho odporucila
@blondooka ja uplne chapem, jednoducho vam ten kocik vyhovuje a nechybaju vam tie financie
my ideme v lete na 15 dni k moru s detmi, letecky, v zime lyzovacky, pomedzi to rozne vyletiky kadetade, peg perego pliko p3 completo vyhovuje ako v meste, na dedine a aj do miernych terenov do lesov a do kopcov sme ho v pohode vytlacili....zda sa mi, ze nam uplne staci....fakt tie peniaze radsej oplieskam na vylety v grecku 🙂
@lyenocka ked sa nedaju polohovat, tak ako v tom budu deti spavat? moje potrebovali mat vylozene nozky🙂 lebovonku spavali dlhsie
@zubky ahoj 🙂 tak kocik prisiel dnes, som velmi s nim spokojna, je lahucky lahko sa sklada a je priestranny, je v nom vela miesta na lezkanie aj sedenie..🙂 polohovanie noziciek je vyriesene s takou vystuzou, ktora sa da nadvihnut aby nozicky boli vyssie...takze je to ok...strieska je velka a da sa este zvacsit zipsom..velky kosik, a pod ruckou je aj tasticka s uloznym priestorom, ale pre vacsie pohodlie si asi zakupim nejaku ciernu tasku, ktora sa da pripnut....kludne ak mas nejake otazky sa pytaj....jedine co mi vadi a ani mi to zatial nejde je odopnut pasy...ide to tazko, asi to treba "vybehat" myslim ten gombik na to stlacenie, alebo som slaba ...🙂
@celasapremenim ahoj, tak polohovanie noziciek je vyriesene takou vystuzou , ktora sa da nadvihnut, aby boli nozicky vyssie...mozem aj poslat foto popripade
@lyenocka tak to je potom v poho, ked sa to tam da napolohovat 🙂

@zubky skus pozriet aj jazdene kočiky...napr.cybex callisto...tie su fajn v podstate splna tvoje požiadavky....