icon

Golfáč pre 10 mesačné dieťa

zubky
16. jan 2015

Ahojte zienky, Tak ja uz som z toho uplne hotova dva tyzdne snorim po internete a teda nie som o nic mudrejsia... Mam 10 mesacneho krpca, a rozmyslame ze by sme zaobstarali golfac, ale este neviem ani ci taky vymysleli :D Mal by byt aj na zimu buducu, aj na leto a mal by mat velku striesku , kolesa co veelmi nehrkocu a mal by byt skladny (aby sa nam mestil do auta ) a ovladatelny co najlepsie ak by bol aj velky kosik tak som za, samozrejme bolo by dobre aby mal aj plastenku a nanoznik.. no a najlepsie by bolo keby toto vsetko stalo do 150 eur.. No asi ma vysmejete alebo ze by taky existoval? DAkujem vam velmi pekne...

Strana
z2
astonka
3. feb 2015

@zubky skus pozriet aj jazdene kočiky...napr.cybex callisto...tie su fajn v podstate splna tvoje požiadavky....

lyenocka
3. feb 2015

@verronica Valco SNAP 4 tento kočík sme akurat pred dvoma dňami objednali z feedo kedže tam je akcia a zajtra ma prísť tak som zvedava velmi sa tešíme tak hadam nas nesklame, ale v kamennej predajni som ho skusala a velmi je lahucky pohodlny uplne som bola spoko, len tam stal az 190...🙂 a tiez som jej ho odporucila

verronica
3. feb 2015

@lyenocka ja som ho dostala na vianoce 🙂 cierna konstrukcia s fialovou strieskou, je nadherny 🙂 teraz je uz aj novinka 2015 s polohovanim noziciek pozerala si ? nam staci aj ta starsia verzia, mala ma uz 19 m 🙂

lyenocka
3. feb 2015

ano pozerala , ale my sme objednali model 2014 ...tam sa tie nozicky asi nedaju polohovat ci? ale da sa to zevraj nejako vyriesit....my sme objednali sivy so sivou konstrukciou tak sa uz tesim 🙂
@verronica

celasapremenim
4. feb 2015

@blondooka ja uplne chapem, jednoducho vam ten kocik vyhovuje a nechybaju vam tie financie
my ideme v lete na 15 dni k moru s detmi, letecky, v zime lyzovacky, pomedzi to rozne vyletiky kadetade, peg perego pliko p3 completo vyhovuje ako v meste, na dedine a aj do miernych terenov do lesov a do kopcov sme ho v pohode vytlacili....zda sa mi, ze nam uplne staci....fakt tie peniaze radsej oplieskam na vylety v grecku 🙂

celasapremenim
4. feb 2015

@lyenocka ked sa nedaju polohovat, tak ako v tom budu deti spavat? moje potrebovali mat vylozene nozky🙂 lebovonku spavali dlhsie

lyenocka
4. feb 2015

@zubky ahoj 🙂 tak kocik prisiel dnes, som velmi s nim spokojna, je lahucky lahko sa sklada a je priestranny, je v nom vela miesta na lezkanie aj sedenie..🙂 polohovanie noziciek je vyriesene s takou vystuzou, ktora sa da nadvihnut aby nozicky boli vyssie...takze je to ok...strieska je velka a da sa este zvacsit zipsom..velky kosik, a pod ruckou je aj tasticka s uloznym priestorom, ale pre vacsie pohodlie si asi zakupim nejaku ciernu tasku, ktora sa da pripnut....kludne ak mas nejake otazky sa pytaj....jedine co mi vadi a ani mi to zatial nejde je odopnut pasy...ide to tazko, asi to treba "vybehat" myslim ten gombik na to stlacenie, alebo som slaba ...🙂

lyenocka
4. feb 2015

@celasapremenim ahoj, tak polohovanie noziciek je vyriesene takou vystuzou , ktora sa da nadvihnut, aby boli nozicky vyssie...mozem aj poslat foto popripade

celasapremenim
4. feb 2015

@lyenocka tak to je potom v poho, ked sa to tam da napolohovat 🙂

lyenocka
5. feb 2015

odopinanie pasu vyriesene...moj manzel na to prisiel, ide to velmi lahko len nato treba prist 🙂

@zubky

zubky
autor
5. feb 2015

@lyenocka dakujem ti za popis 🙂 Tesim sa ze mate novy kociarik poriadne vyuzite a nech ste len spokojny 🙂.

ollski
14. feb 2015

@lyenocka ahoj, kde v ZA sa da valco snap 4 pozriet nazivo??? dakujeeeeeeeeeeem 😉 😉 😉

lyenocka
14. feb 2015

@ollski ahoj v Kinder centrum ...je to vedľa obchodneho domu MAX na solinkach 🙂

ollski
14. feb 2015

@lyenocka dakujem krasne 😉!!

Strana
z2