icon

Golfový kočík na fovolenku

nitra2002
14. jún 2018

Potrebujem poradiť,aky mám kúpiť golfový kočík.Dcérka má 15,5 kg a potrebujeme ho až teraz kôli dovolenke.Väčšina kočíkov má nosnosť do 15 kg.Neviete,či nejaká značka golfáčov je aj na viac ako 15kg? Ďakujem Ľubica

homolca
•
14. jún 2018

baby jogger city mini zip..nosnost 25 kg, mam ho doma..je uzasny, skladny, lahky, priestranny na dieta, obrovska sttieska, odpruzene kolesa, dobre ide, nehrka, ovladanie 1 rukou lebo ma spojenu rucku a dost vysoku...ale cena cez 300€...urvite sa oplati, ak vyuzijete aj dlhsie

nitra2002
autor
•
14. jún 2018

@homolca Ďakujem veľmi pekne

libulibu
•
15. jún 2018

Odporucila by som Jane Rocket je do 22kg, ide do lahu je lahucký a super sa skladá. Pouzívam ho len krátko ale maximálne som spokojná👍
http://www.jane.sk/jane/kociky/rocket

ivkakaska
•
17. jún 2018

Mam golfac Baby jogger vue lite, je do 25 kg, otocny v smere aj v protismere, v slov.eshopoch je vsak tazko teraz zohnatelny aj ked ho ukazuju ako doatuplny, riesila som pred mesiacom jeho kupu, maju jedneho centralneho dodavatela a ten nema na sklade, iba ak by niekde nahodou na predajni, nakoniec som kupila cez polsky eshop, vratane dopravy 160 eur

nitra2002
autor
•
19. jún 2018

Dakujem všetkým velmi pekne.Mám z čoho vyberať

anulienkalenka
•
28. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

tiež hladam nejaky kočik pre dcerku, má rok a pol a premyšlam aky. jedna pani mi doporučila obchod baby merci v Bratislave. mate skusenosti?