icon

Graco Evo alebo Easy go optimo

bubinka138
4. nov 2018

Prosím Vás viete mi odporúčiť kočík??? Tieto dva mám vybraté no neviem sa rozhodnúť, ak má niekto skúsenosti tak sem s nimi..Ďakujem

ellieellie
4. nov 2018

Graco Evo nepoznám, ale Easy go Optimo používam asi 8 mesiacov a za mňa top kočík, vôbec nič mi na ňom nechýba, nevadí, ja som mega spokojná s touto voľbou. Spĺňa všetky požiadavky, ktoré som mala.

bubinka138
autor
5. nov 2018

Chcela by som sa Vás opýtať aký je, či sa s ním dá prejsť aj po nejakých výmoľoch alebo to je čisto len kočík do mesta...máte aj nafukovacie kolesá? Či len tie čo sú....Ďakujem pekne za odpovede

ellieellie
5. nov 2018

@bubinka138 Áno, má nafukovacie kolesá, polohovateľnú rúčku, veľký nákupný kôš, extra dlhú striešku, dá sa polohovať do ľahu, v smere jazdy aj v protismere, výborne sa s ním manipuluje, madlo je úplne top, celkovo kočík vyzerá skvelo a ako vravím, aj po toľkých mesiacoch je ako nový. Manžel mal podmienku, aby sa ľahko skladal do auta (jedným ťahom zložíte, fakt mega jednoducho) a nezabral veľa miesta. Používam ho prevažne v meste, ale v lete sme ho veľa brali aj do terénu a zvládol všetko, aj túru v Tatrách po kamenistom chodníku. Netvrdím, že je to ideálny kočík na takýto terén, to zas nie, ale dá sa aj tak 😉

bubinka138
autor
5. nov 2018

Naozaj veľmi pekne ďakujem...lebo ozaj nemám vôbec skúsenosti s takými kočíkmi....tak mi to dosť pomohlo 😀

stanka_s
5. nov 2018

Pozri si kocikopediu, sú tam recenzie na kočíky a tiež sú tu na MK dve skupiny, ktoré sa venujú kočíkom a recenziam. A cez lupu je aj viac diskusii, len treba hľadať 😉.