Graco Evo alebo Easy go optimo
Prosím Vás viete mi odporúčiť kočík??? Tieto dva mám vybraté no neviem sa rozhodnúť, ak má niekto skúsenosti tak sem s nimi..Ďakujem
Chcela by som sa Vás opýtať aký je, či sa s ním dá prejsť aj po nejakých výmoľoch alebo to je čisto len kočík do mesta...máte aj nafukovacie kolesá? Či len tie čo sú....Ďakujem pekne za odpovede
@bubinka138 Áno, má nafukovacie kolesá, polohovateľnú rúčku, veľký nákupný kôš, extra dlhú striešku, dá sa polohovať do ľahu, v smere jazdy aj v protismere, výborne sa s ním manipuluje, madlo je úplne top, celkovo kočík vyzerá skvelo a ako vravím, aj po toľkých mesiacoch je ako nový. Manžel mal podmienku, aby sa ľahko skladal do auta (jedným ťahom zložíte, fakt mega jednoducho) a nezabral veľa miesta. Používam ho prevažne v meste, ale v lete sme ho veľa brali aj do terénu a zvládol všetko, aj túru v Tatrách po kamenistom chodníku. Netvrdím, že je to ideálny kočík na takýto terén, to zas nie, ale dá sa aj tak 😉
Naozaj veľmi pekne ďakujem...lebo ozaj nemám vôbec skúsenosti s takými kočíkmi....tak mi to dosť pomohlo 😀
Pozri si kocikopediu, sú tam recenzie na kočíky a tiež sú tu na MK dve skupiny, ktoré sa venujú kočíkom a recenziam. A cez lupu je aj viac diskusii, len treba hľadať 😉.

Graco Evo nepoznám, ale Easy go Optimo používam asi 8 mesiacov a za mňa top kočík, vôbec nič mi na ňom nechýba, nevadí, ja som mega spokojná s touto voľbou. Spĺňa všetky požiadavky, ktoré som mala.