Hľadám ultraľahký a pohodlný golfáč - šporťák
Caute mamky, viem, ze sme to tu riesili uz x - krat, ale ja uz mam asi vsetko nastudovane, ale skusenosti mate len vy.
Vsade mame schody a my uz s nasim 7 mesacnym syncekom chcem von aj sami, nie len s tatinom, co nam nosi kociar po schodoch. Ja jednoducho nemozem zdvihnut tazky sportak - ani ho nevladzem a kvoli chrbtici ani nemozem, preto ak mate nejaku svoju golfovu alebo sportakovu srdcovku, poradte.
Mam len zopar podmienok - vaha do 7,5 kila, polohovatelna aj opierka noh, lahko uchopitelny, cena do 250 eur.
Poprosim len o tie, ktore mate odskusane 🙂 Kujeeem 🙂
@kiakocikovsvet do 250 eur, ale ozaj musi byt lahky 🙂 akedze drobcek v kociku stale spinka, tak aj ta polohovatelna operka noh je nutna 🙂
@matahary25 ani je super, akurat ze nozicky sa dvihaju tym suchym zipsom, cize na fusak mozem zabudnut ☹
@ssussie ja som z tohto dovodu kupila peg perego pliko mini ktory ma krasnych 5.7 kg 🙂 syncek v nom aj spaval, nozky sa daju sklopit, aj sedatko, zmesti sa do neho v pohode aj ako 2r, momentalne stoji do 159e
konecne mozem v pohode naskocit do autobusu 🙂
my sme ho ale mali az od 13m, sice sa moze aj skorej ale neviem ci pre 7m nebude prilis hrkotavy .. aspon po gessleine s velkymi kolesami sme si museli chvilu zvyknut ze malicke golfky citia kazdy kamienok ...
@ssussie my mame Jane energy 2009, vaha 5,6 kg, golfky, vsetky 4 kolesa odpruzene, polohovatelna cast na nohy, chrbat- do lahu. a hlavne pre vyssie deti. dieta sa tam ozaj pohodlne vyspi. cena som videla 160 e, ja som kupila za 157e novy, aj som s nim cestovala vlakom, zmestil sa rozlozeny v ulicke rychlika, zlozila som, hodila nad hlavu, a zaroven som v nom potom na vylete dietatu zabezpecila plny komfort 🙂 na leto idealny min pre nas 🙂 dieta som v nom vozila do 2r+ 7m ( zmestila sa bez problemov, len uz bol cas zrusit kocik uplne v tom veku ) , teraz v nom povozim aj druhu dceru 🙂
@ssussie my sme profesionály tak do IP adresy sa nedostaneme, viem Vám pomôcť iba ak my napíšete tel. kontakt
@ssussie ja mám baby zen yoyo, úplna špička, ľahký, ľahko skladateľný, perfektný bol síce trochu drahší ale už dnes viem, že ho dobre predám aj ako používaný
@ssussie skusim aj ja pohladat link neskor.. ano je fakt velmi lahky a kvalitny.. ked mi kamosky hovorili... ze golfky.. to sa s tym zle chodi.. na obrubniky a pod.. tak vobec neviem o com hovoria 🙂 lebo tym, ze mam vsetky 4 odpruzene kolesa ( su dvojite ), tak to peruje a ozaj nie je ziadny problem.. citim ako to peruje ked na chodnik vychadzam aj zchadzam.. a tym, ze je lahky.. tak aj do MHD kdekolvek velmi super. Kamoska si ho preto v Prahe kupovala... tam ziju. Ked som skusila kocikovat iny... klasicky 8,5 kg golfac.. pochopila som ten velky rozdiel.. a ta kamoska chytila moj.. a nechapala..prve slova boli, ze.. jej ako lahko ide. a ano nasa prva dcera- no normalny vzrast- skor vyssi.. a ja som chcla lahky kocik, ale taky, kde sa v pohode vyspi.. ze mozeme ist kdekolkvek a zabezpecim jej to pohodlie.. a tie co som videla v obchodoch.. ved to bud nohy dole zvesene ( no spi tak.. uvidis tu kvalitu spanku ), alebo opierka do pol hlavy 🙂 mi ho objednavali v kindercentre tu v Ziline a sama majitelka povedala, ze je milo prekvapena, ze aky je velky ( pre vyssie dieta )
@ssussie ten v prvom riadku cerveno- cierny mam to je verzia 2009 ( 2010 uz mal ovela mensie kolieska, a stal cca 250e ) a v tom prvom riadku ten modro-zeleny, ci zlty- je verzia 2008 presne ten ma ta moja spoluziacka v Prahe. Tam sa menili len farbyhttp://www.google.sk/search?q=jane+energy+2009&...
tak nasla som niekde tiez ze 8,4kg a niekde ze 6,4 mozno ma naozaj aj tych 8 ale to uz urcite so vsetkym ta vaha 5,6 je len zakladna vaha konstrukcie bez striesky,nakupneho kosika atd.urcite nie je tazsi ako ostatne podobne golface

Hmmm, pllloooosssiimmm 🙂