icon

Hľadám ultraľahký a pohodlný golfáč - šporťák

ssussie
6. feb 2013

Caute mamky, viem, ze sme to tu riesili uz x - krat, ale ja uz mam asi vsetko nastudovane, ale skusenosti mate len vy.
Vsade mame schody a my uz s nasim 7 mesacnym syncekom chcem von aj sami, nie len s tatinom, co nam nosi kociar po schodoch. Ja jednoducho nemozem zdvihnut tazky sportak - ani ho nevladzem a kvoli chrbtici ani nemozem, preto ak mate nejaku svoju golfovu alebo sportakovu srdcovku, poradte.
Mam len zopar podmienok - vaha do 7,5 kila, polohovatelna aj opierka noh, lahko uchopitelny, cena do 250 eur.

Poprosim len o tie, ktore mate odskusane 🙂 Kujeeem 🙂

Strana
z2
danim
7. feb 2013
nana85
7. feb 2013

@danim no ved prave a pisu to aj na energy,ale myslim ze je to uz naozaj vaha so vsetkym,a bez striesky a kosika a potahov je tych 5,6kg kazdopadne je to jeden z velmi lahkych golfacov 🙂

spajky
7. feb 2013

casualplay livi ale nikde niesu recenzie este ☹

danim
7. feb 2013

@nana85 neviem, nevidela som nazivo..

danim
7. feb 2013

@nana85 http://kocarky.heureka.cz/jane-energy-2009/spec... tu pisu 5,6 kg. Nevazila som, nemam overene 😉 len tu vahu jasne citit, ked som v obchode zodvihla akekolvek ine golfky ( co maju vacsinou cca 8,5 kg )
ten nanuq som nevidela, nechytila, tak neviem porovnat, cenu ma ale dobru. kvalita by mala byt rovnaka cca. mne sa veeeelmi paci maclaren golfky.. ale ten uz stoji cca 300 e, ale ten je fakt vymakany- ma to co ten moj jane energy 2009 + striesku dlhsiu, co sa da az tak pretiahnut dopredu, clona, pokoj v spanku. + ma aj rucky co sa daju nastavit na vysku cloveka ( ale by sme my nepotrebovali ), kedze mame standartne vysky s manzelom.@ssussie

ssussie
autor
7. feb 2013

@danim a ako s nanoznikom? lebo pozeram, ze ho nemaju...

danim
7. feb 2013

@ssussie
@nana85 teraz som merala kolieska priemer- svoj jane energy 2009, tak kolieska ma tiez 160 mm. ale nema madlo a ani drziak na flasu ( ale to mi fakt vobec nechybalo ), co nanuq ma. inak aj rozmerovo ked porovnas... tak cca to iste. aj cena dobra 😉 aj odpruzene kolieska.. chod si ho obzriet v obchode, isto budu niekde mat. a popozeras, ci ti padne do oka.. 🙂 prajem stastny dobry vyber 🙂

megg
7. feb 2013

mothercare urbanite odpružený, mega pohodlný akurát predávam 🙂

danim
7. feb 2013

@ssussie ja som ku kociku mala len plastenku ( taka akoby bublina, ale deti pod nou nechceli byt ) takze som cely cas pouzivala plastenku z jane slalom pro ( co mam ). a nanoznik som tiez nemala, ale mam cierny univerzalny, tak som pouzila mozno 2x ten ( budem ho predavat, musim odfotit ), ale je to kocik na leto.. takze naco ti je nanoznik ? 🙂 na jesen ak bolo chladnejsie tak deku som mala.

lindarty
7. feb 2013

ahoj, my mame britax b agile. som maximalne spokojna. sice pisu ze nema polohovatelne nozicky, ale ten spodok sa da tak vyklopit, ze nozicky dietatku nevysia. moj Oliverko ma 21 mesiacov, nieco cez 14kg a stale v nom moze pohodlne spinkat aj teraz v zime 😉 kocik jw lahky, sklada sa jednou rukou 😉

nana85
7. feb 2013

B-agile je uz ale tazsi 8kg

acer11
7. feb 2013

silver cross pop vogue výborný,pomerne dosť miesta na spanie,myslím okolo 7kg a najlepší je popruh na prenášanie na pleci-čiže voľné ruky na presun po schodoch,keby sme nepotrebovali väčší,nevzdám sa ho 🙂

janka301
16. jan 2014

my sme kupili cam micro air..hrkoce na rozbitych cestach/ale to vacsina golfiek/, ale je lahucky, siroky makucky a mala spinka ako babika..polohovatelny je komplet cely..chrbatik,nozky...

olivia2011
24. feb 2014

@ssussie ja mam jane nanuq 2012 a je perfektny!!! vazi len 6,3 kg, ak by ste chceli vediet viac, piste do IP

adush123
15. apr 2015

@janka301 si stale spokojna s kocikom cam micro air? Hrkoce velmi?

janka301
15. apr 2015

Ahoj,som spokojná,už ho máme v podstate bude v auguste 2 roky,prežil piesok a morsku vodu,sneh a ide super,nepiska,nevrzga,starám sa o neho klasicky,operieš ho komplet celý.A úprimne ani nehrkoce,on má totiž plné kolieska,potiahnute gumou,teda po klasických chodníkoch ide potichu,tam kde sú diery a kamienky zahrká,no čo som si všimla u iných,tak som kúpila super...Moja malá ma 86cm a 2 roky a trčia jej len chodidla,krásne sa vyspí,otočí sa v pohode na bruško.Jediné mínus vidím v tom,že ked zaspí,a leží ťažko naložíš dole do košíka nákup,no to je asi detail.Parada do lietadla a maleho kufra,nezabera veľa miesta,no keby bola o kusok dlhšia strieška,bol by fantasticky,no vlete jej prevesujem plienku cez striesku

adush123
15. apr 2015

@janka301 super. Ma dobre vlastnosti no pri 86cm uz trcia chodidla? Moj ma 1rok a 82cm uz. To mu asi do 3 rokov nevydrzi

janka301
15. apr 2015

moj brat ma golface 2x,a uz tam ma ohnute kolena,mam Gesslein f4 sportovy,a plocha na lezanie ma 92cm,teda na golfac je to velmi dobry parameter..A on uz tak neporastie.. 🙂 Bratov maly 4,5rocny ma v nasom ohnute kolena ked lezi,a toma 110cm...poslem fotku na mail,ak mi poslete.. 🙂

lucyivo
21. feb 2016

@janka301 prosim Ta a rucky su v pohode? Nekazia sa ked su polohovatelne? A farba nevybledla po case ? Neviem sa rozhodnut medzi microair a flip a tie farby su take tmavsie tak mam obavy ci nevyblednu po case

supermamka
21. feb 2016

Skuste valco snap 4.Vaha cca 6 kg takmer uplny lah a cena cca 200€

loxa
21. feb 2016

ja som pred mesiacom kupila za 70 e monzu a som extremne spokona...vyuzivame ho na striedacku s inym kocikom,..ale je super..nehrkoce, lahko sa sklad a podla mna je aj velmi pekny🙂

janka301
21. feb 2016

@lucyivo ahoj,kociar mam červený,microair.prezil tuniske aj talianske slnko,piesok,sneh...mam ho 3tí rok,a farby su rovnaké,ziadne vyblednute šmuhy..rucky su sila zvyku,ten kto ma pevne rucky,ma pocit,ze sa zlomia,ale nemusis mat obavy,drzia bez problémov.perfektne využijes vo vytahu,aute..flip je uzky oproti microair,a nema ani mäkku vypln na lezanie..dufam,ze som pomohla

lucyivo
21. feb 2016

@supermamka dakujem mam podobny sportak a potrebujen golfky aby sa mioba kociky vosli do auta na vylety pre dcerky
@loxa rozmyslala som aj nad nim, len sa mi nepacia farby ale funkcne vyzeral dobre.

lucyivo
21. feb 2016

@janka301 dakujem ano zhanam nieco sirsie. Chcela som bledy kolekciu 2014 a ten uz maju len na nete. a kolekcia 2015 ma len tmave farby a tak som chcela vediet ci nevybledne.dakujem

loxa
21. feb 2016

@lucyivo ten grey melange??? krasny je ..doladi nejaku peknu podlozku a decku, hracku na madielko...ja teraz zhanam mamas and papas donna wilson..to bude krasne http://www.donnawilson.com/wp-content/uploads/1...

lucyivo
21. feb 2016

@loxa podony mam graco evo a chcela som nieco farebnejsie

bambi23
21. feb 2016

milly mally venus u nás max spokojnosť 🙂 vrelo odporúčam

Strana
z2