icon

Inglesina Avio 2011, 3 kombinácia. Ste spokojný?

agatulka
23. jan 2011

Ahojte, ma niekto skusenosti s pouzivanim tohto kociara? Velmi sa mi paci, no u nas ho nikde nepredavaju, tak si ho nemozem nazivo pozriet. Pouziva ho niekto a je s nim spokojny? Myslite si, ze sa budu dat vyuzit vsetky 3 casti? Nie je nahododou hlboka vanicka prilis mala?
Dakujem za postrehy

Strana
z9
susisus
24. jan 2011

Ja som si ju akurat objednala, ale len sportak, tak potom napisem 🙂

lodgermaniacka
24. jan 2011

aj ja som tento šporťak obzerala, je krasny 😵 ale zdal sa mi dosť drahy, nakoniec som objedala bee+ tento avio sa mi na beečko trochu podoba 🙂

agatulka
autor
24. jan 2011

susisus -budem velmi rada, ak opises skusenosti, hlavne co povies na kolieska, ja mam okolo domu cestu ako tankodrom, tak neviem ci su velmi vhodne, no pisu, ze su tam gulickove loziska, tak neviem... Vopred dakujem

susisus
28. jan 2011

Mal by prist v stredu, tak uvudime 🙂 ja by som chcela maclaren techno xt, ale nevojde mi do kufra tak hladam nueco taketo mensie.

susisus
1. feb 2011

Tak uz je doma krasavec! Je uzasny, neprehanam, Skvele sa sklada, ovlada, nanoznik je super velky!!! vonku sme presli len par metrov od auta takze kolieska neviem posudit, ale je to taka tvrda guma, takze budu v poho 🙂

susisus
2. feb 2011

Tak sme boli vonku s aviom, po uslapanom snehu ide nadherne hladko akoby ani sneh nebol, ani nehadze dieta, akurat nedala som nanoznik, ale fusak velky emitex a mala dost protestovala, nebolo jej pohodlne, asi malo miesta, takze budem pouzivat len nanoznik co je k nemu. Mal by stacit lebo je velmi hruby, este som taky teply nevidela 🙂
Po trapeni na snehu so stokke, potom tuto zimu s s4 som uvelicena, urcite ODPORUCAM 🙂

lodgermaniacka
2. feb 2011

@susisus tak super 😵 je to nadherny kočík 😵 😵 uvidime, možno raz... 😀 nemaš foto?

susisus
2. feb 2011

Pofotim zajtra, dnes bola velka zima, ani mi to nenapadlo 🙂

lodgermaniacka
6. feb 2011

dnes som tento kočík videla v pre deti, maju tam čierny, červeny, zeleny, kočík je strašne krasny, som z neho hotova, keby som nemala objednane bee+ tak nevaham a kupujem, velmi sa mi páči kvalita poťahu, madlo, proste uplne všetko 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@susisus ten naožnik je k nemu v cene, alebo ho treba dokupiť? aku maš farbu, ja by som brala čierny 😵

susisus
6. feb 2011

@lodgermaniacka mam cerveny, aj mne sa cierny paci najviac, ale mala som uz cierny stokke, potom s4, tak som chcela zmenu 🙂 Ja som nanoznik dostaka zdarma v babetkove, ale niekde za neho pytaju 20 €. Je super velky, do 2 rokov na 100% vydrzi, co napr pri s4 do roka - aspon mojej dlhanke 🙂
Dnes som konecne odfotila, tak vecer ked sa dostanem ku pc vam nahodim fotky 🙂

lodgermaniacka
6. feb 2011

@susisus nanožnik bol dosť velky aj hruby 😉 🙂 ten kočík je vymakany, nemala som ho vidieť 😢 😢 😢 😀 super že daš fotky 😉 ale kedže som ho už videla v reale, ten poťah, material a vlastne cely kočik je bomba, stoji za tie peniaze, sedačka asi nie je otočna, že? a kolko ťa vyšiel v babetkove? dik

lodgermaniacka
6. feb 2011

wau! tam je za super cenu
http://shop.babetkovo.sk/index.php/sportovy-koc...
a existuje aj v ružovej? 😕 😕 😕 či mi to len skresluje 😨 babu nemam, ale ten je najkrajší 😵 😵 😵 😵 😵 😵

susisus
6. feb 2011

@lodgermaniacka Ano je aj v ruzovej, rozmyslala som nad nou, ale potom vyhrala cervena 😉
Tak som len na rychlo cvakla, ludia na mna zazerali ze co si fotim kocik 😀

lodgermaniacka
6. feb 2011

@susisus krasny je aj červeny 😵 takto na fotkach tie kočiky nevyzeraju, ale naozaj nema pre mna konkurenciu, to bee+ to bude mať ťažke 😀

kuriatko33
7. feb 2011

@lodgermaniacka ja mam dilemu ci kupit bee alebo tuto inglesinu, odkial si si objednala bee? myslís ze čo je lepšie? na bee je nanoznik a nejake madlo co by sedelo?

lodgermaniacka
7. feb 2011

@kuriatko33 na bee+ nie je ani nanožnik ani madlo, baby davaju neoriginal z chicco multiway, neviem, ktory z tíchto dvoch je lepší, ale keby som nemala plusko už objednane, beriem okamžite tento 😉 🙂

kuriatko33
7. feb 2011

a za aku cenu si si ho objednala a aký vzor, mozem ho kupit od teba 😉

kuriatko33
7. feb 2011

@lodgermaniacka a za aku cenu si ho kupila, aku farbu? mozes mi ho posunut 😉

lodgermaniacka
7. feb 2011

@kuriatko33 s červenou strechou+ som priobjednala čiernu, aj striebornu letnu, 2 podložky, takže to nakoniec vyšlo dosť, aj ked v zlave, ked nebudem spokojna napíšem a posuniem 😉 😀

kuriatko33
7. feb 2011

@lodgermaniacka to sa mi paci na bee ze sa daju niektore veci vymienat, len neviem ci nebude chýbat madlo a ten nanozník? co si o tom myslíš, ako stare dieta más?

lodgermaniacka
7. feb 2011

@kuriatko33 bude mať 10m tiež sa madla bojim, ale detičky v pluskach sa držia na bokoch, tam je konštrukcia vystupena 😉 a pre istotu dokupim to chicco madlo, a nanožnik nepotrebujem, nikdy nemam jeden kočík, tento bude jar, leto, na zimu mam väčšie neprefukatelne kočíky 😉

kuriatko33
7. feb 2011

@lodgermaniacka no neviem sa rozhodnut ☹ napis ked ho budes mat doma, ja som ho uz v predajni vyskusala,inglesinu som tiez videla no fakt neviem

kuriatko33
7. feb 2011

@lodgermaniacka nevies kedy vide 2011 bee?

susisus
7. feb 2011

@kuriatko33 ja by som sla do bugaboo bee+, je lahsi a ma viac funkcii plus otocnu sedacku. Mne staci inglesina, bambula uz vacsinou beha sama a mam ho len na dlhsie trasy a nech ma kde zdriemnut v lete ked sa budeme cely den flakat. A je lacnejsia o dost.

lodgermaniacka
7. feb 2011

@kuriatko33 toto nie je ani rok novinka 😉 tak skoro asi nie, to nie je označene 2010 😉 ved stare bee sa predavalo niekolko rokov 😨 a ešte stale sa dopredava

lodgermaniacka
7. feb 2011

@susisus pre mna je tato inglesina dokonala 😉 okrem toho že nema otočnu sedačku, ma vela inych vyhod 🙂

susisus
7. feb 2011

@lodgermaniacka no jasne je super, preto som ju kupila 🙂 ale ked som teraz citala to bee + tak bezi pred aviom. A mam jeden problem s aviom, ked tam dam fusak, malej tam nieje pohodlne, opierka je tak tvarovana, ze fusak tam nieje dobry. Ale je pravda ze mam obrovsky emitex fusak, mozno iny by sedel.

lodgermaniacka
7. feb 2011

@susisus ked budeš predavať, hlasim sa 😉 😀 😀 😀 😀 😀

lodgermaniacka
7. feb 2011

@susisus ja mam lodger bunker a ten sadol do každeho kočika čo som mala 😉 prispôsobi sa, a vyborne hreje 🙂

susisus
7. feb 2011

@lodgermaniacka a ten bunker je do akeho veku - dlzky dietata dobry? Moja ma uz rok a 5 mesiacov a 81 cm...

Strana
z9