icon

Inglesina Avio 2011, 3 kombinácia. Ste spokojný?

agatulka
23. jan 2011

Ahojte, ma niekto skusenosti s pouzivanim tohto kociara? Velmi sa mi paci, no u nas ho nikde nepredavaju, tak si ho nemozem nazivo pozriet. Pouziva ho niekto a je s nim spokojny? Myslite si, ze sa budu dat vyuzit vsetky 3 casti? Nie je nahododou hlboka vanicka prilis mala?
Dakujem za postrehy

lodgermaniacka
7. feb 2011

@susisus píšu do 3r, ale skusenosť nemam, skus pisnut do temy lodger 😉

susisus
7. feb 2011

@lodgermaniacka avio ked budem predavat? 🙂 No dobreee, to je u mna niekedy zalezitost mesiaca 😀 nechcem dalsie deti, takze kociky striedam furt ked najdem dalsi co sa mi paci 😉

lodgermaniacka
7. feb 2011

@susisus ja tiež striedam stale 😉 niekedy predam aj po jednom použití ked zatužim po dalšom 😀

susisus
7. feb 2011

@lodgermaniacka Poznam, tak som predala Nunu 😅

susisus
10. feb 2011

Tak pridam postrehy:
Lezie mi na nervy, ze sa predne kolieska hocikedy pocas jazdy same zaaretuju, ta klapka je tak volna, ze ked prejdem cez vymol, hocikedy sa prepne 😠 Zaujimalo by ma ci to robi aj niekomu inemu...?
Aa bambulka z neho nieje extra nadsena, co sa mozno zmeni ked nebude taka naobliekana, lebo opierka je velmi uzka 🙄
Resume: asi by som kupila iny...

zuzka80
10. feb 2011

@susisus Môžem sa spýtať, či nie je opierka na nožičky krátka, keď tam bábo leží? Myslím, keď je hore.

susisus
10. feb 2011

@zuzka80 Nieje, lebo moja ma 80 cm, na dolnu opierku este nedotiahne, a tato ked je vysunuta tak tam ma super vylozene nozky, v pohode je to vymyslene.

zuzka80
11. feb 2011

@susisus Tie kolieska by ti mali uznať ako reklamáciu, či? Veď sa to nemôže takto samo zasekovať 😨 Kupovala si v bábetkove?

susisus
11. feb 2011

Kupovala, pojdem sa na to opytat... ale co tym dosiahnem ked to zreklamujem? aj brzda aj ta aretacia su urobene tak na volno, ze to je isto na kazdom aviu...

susisus
13. feb 2011

No asi predavam svoje Avio, dcerka si nevie zvyknut na tu opierku, keby niekto mal zaujem, tak kludne piste... 😒
A ked uz nieje sneh tak sa same nearetuju, to sa robi asi len ked prilis skacu kolieska.

zuzka80
13. feb 2011

@susisus A vymeniť nechceš? Ja mám ružový bugaboo bee.

susisus
13. feb 2011

Chcem, kedy kde sa stretneme a vyskusame? 🙂 a za kolko si ho kupila?

zuzka80
13. feb 2011

@susisus Máš IP 😉

dara29
16. feb 2011

Prosím Vás mohli by ste mi niekto napísať vnútorné rozmery tohto kočíka, výšku a šírku opierky, hlbku a šírku sedenia a celkovú dlžku na ležanie? Zmestí sa tam aj väčšie a staršie dieťa okolo 2,5 až 3 rokov?
A na porovnanie aj takéto rozmery kočíka bugaboo bee plus, pri krátkej aj predlženej opierke?
Neviem sa rozhodnúť, ktorý kočík by bol lepší, pohodlnejší aj na spinkanie pre dieťa a aby sa tam zmestilo dieťa čo najdlhšie.

A ešte otázočku vedel by niekto poradiť a porovnať tieto kočíky na pohodlie a rozmerovo aj s kočíkom TFK bugster?
Dakujem velmi pekne za všetky klady aj zápory týchto kočíkov.

lubkamik
23. feb 2011

@susisus Mne sa tie kolieska nezaaretuju - pekne drzia 🙂 Mozno to mas vyrobnu vadu 😉

lubkamik
23. feb 2011

Jedine co ma trosku rozculuje je ze rucka sa tak ohyba - neostane pevna tak ked sa ide na chodnik trosku je to horsie 😀 Ale inac som spokojna - farba je krasna - mam zelenu. Strieska obrovska aj sa dobre sklada, je lahky a sikovny do auta.

susisus
23. feb 2011

@lubkamik tak skusim reklamovat a malemu sa paci? Mne v nom mala nechce byt ani za svet :(

lubkamik
23. feb 2011

Praveze sa mu paci. Nastastie 😵 Lebo v Briu sa mu nepacilo - to mu bolo uzke a malo velku hlboku striesku tak tam bol strateny 😀
A v aviu sa mu aj dobre spi - ja mam taky uzsi fusak tak tam neni az taky napratany 😝

dara29
23. feb 2011

@lubkamik Prosím Ťa, zmestí sa do kočíka aj väčšie dieťa 2,5-3 ročné? Nezmerala by si mi dlžku celkovú na ležanie, dlžku opierky a sedáku a šírky? Dakujem

lubkamik
23. feb 2011

@dara29 Tak som ti to zmerala - celkova dlzka na lezanie je 80 cm (aj s tou malinkou podlozkou na nohy - ta ma 10 cm), dlzka sedaku je 32 cm a opierky 48cm. A sirka sedatka je medzi 32 a 35 -su tam take vystelky na bokoch. Ja dufam ze maly sa tam zmesti aj ked bude mat 2-3 roky, teraz ma rok a je tam v pohode aj vo fusaku. Na buducu zimu uz ratam bez fusaku iba s dekou a nanoznikom 😉

susisus
23. feb 2011

@lubkamik ozaj? Tak to mas stastie, mne sa zda ze je jej uzko tam, cakam ze sa otepli a mozno bez bundy mi tam vydrzi... Ona nieje zvyknuta na taku opierku. ☹

susisus
23. feb 2011

Ak niekto mate zaujem, moja červená je na predaj - mam ju v bazare, moja bambula si po stokke nevie zvyknut na tu opierku ☹

livia333
23. apr 2011

baby ako ste spokojne s tymto kocikom?
@lubkamik stale si s nim spokojna? ci nieco by si mu vytkla?
@dara29 kupila si si ho nakoniec?

Myslite, ze ta cervena by bola vhodna aj pre chlapca ;) Stale sa rozhodujem medzi Icco plutom a aviom...mala som vo vybere aj callisto, ale moj drobec bude mat pol roka a ma skoro 9,5kg, tak hladam nieco priestrannejsieho...a calisto je dost uzke, tak som ho zavrhla.

susisus
23. apr 2011

@livia333 Ahoj, cervena je v pohode aj pre chlapca, vidim v cervenych kocikoch na rovnako chlapcov aj dievcata, nevyhoda avia je v tom, ze sa niekedy predne kolieska same zaaretuju na nerovnosti a treba ich potom rucne uvolnit. A opierka chrbta by podla mna mohla byt menej tvarovana, pri spinkani by to dalo viac priestoru na rucky, ale inak je uzasne priestranny a dieta je perfektne chranene pred vetrom aj slnkom a super sa aj sklada 🙂

livia333
24. apr 2011

@susisus ty si ten tvoj tusim aj predala...nebol moc tazky? Citam v popise, ze ma 9,5kg...co mi pride dost...jaaaj neviem sa rozhodnut...kocik je to krasny...siroky a priestranny, icco pluto je o nieco priestrannejsi...ale tiez nadherny... 😅 uz vidim, ze to rozhodovanie bude problem....to s kolieskami si neskusala reklamovat?

dara29
24. apr 2011

@livia333 Nekúpila som ho

susisus
24. apr 2011

@livia333 nakoniec som si ho nechala, dcerka si zvykla a tazky sa mi vobec nezda, do auta ho das lahucko, aj po schodoch ho obcas nosim a da sa a reklamovat to nebudem, lebo aj brzda je tak na volno, je to tak zamerne. Ono sa v popise kocika spomina "automaticka aretacia" neviem co to v praxi znamena, ale ak je to toto tak je to dobra hlupost 😉

lauraespozito
24. apr 2011

Ja predávam úplne nový športový kočiar inglesina avio za 280 eur ak by mal niekto záujem .Vyhrala som ho takže je bez záruky

lubkamik
25. apr 2011

@livia333 celkovo som s nim spokojna- hlavne ze tam maly dobre spi lebo ide uplne do lahu a je lahucky do auta a velmi skladny. Jedine sa mi zacala trosku zasekavat brzda - na jednej strane sa odblokuje a na druhej ostane dole ale urcite sa to da reklamovat 😉 Pluto som mala chvilku ale mi prisiel dost tazky a menej spratny v aute - nesklada sa ako golfac. A tusim sa tam nedala zdvihnut ta cast na nohy? Ak si dobre pamatam. Takze ked maly spal mu nohy viseli dole...

susisus
25. apr 2011

Aj mne to robi brzda.