Jane Unlimit 2010. Máte ho už niekto?
Máte ho už niekto?
kocik je fialovej farby (2010) je v bazariku, keby si chcela nejake podrobnejsie info alebo foto, tak kludne daj vediet... hej, chapem, este je skoro, mas cas... 🙂 aj my sme stale niekam chodili a autovanicku som si nevedala vynachvalit... super vynalez... tak hlavne dobre vyber... ;) prajem vsetko dobre... 🙂
@katarina.banska ahoj. ja uvažujem teraz nad týmto kočíkom, chcem kúpiť len športovú verziu. Vedela by si mi odmerať šírku sedadla prosím?
@zamira ahoj. sportovu verziu este nepouzivam, aj by som ti ju odmerala,no mam ju zbalenu a odlozenu. prepac. inak ja tento moj prave predavam, lebo sme dostali dalsi k narodeniu a nepotrebujem mat doma dve trojkombinacie. ty chces vyslovene len sportovu cast a len novy? mohla by som ti ho predat za 320 eur komplet.
@katarina.banska my máme už 5 mesiacov, ja chcem len športovú verziu. Nemusí byť nový, stačí ak vyzerá ako nový. 🙂
Ale ďakujem za ochotu. 😉
@zamira urcite budes spokojna. je to super kocik my sme spokojni velmi a je aj vo velmi dobrom stave. ak by si teda vedela o niekom kto by chcel kupit mozes mu kludne povedat o mne.... 🙂 dakujem
baby predavam tento tip kocika. je super, no bohuzial sme dostali dalsi tak ho nemam uz kde drzat. je to trojkombinacia za 300 eur. podla mna velmi super kocik. kvalitny a pekny, dobre sa ovlada, sklada.... kebyze nemam dalsi, urcite by som ho nepredala 🙂 je to tato kombinacia a vajicko je cierno sede.
@katarina.banska ahoj chcem ta poprosit..trosku peruje?nechcem hojdaci kocik ale ked mas chodnik ktory nie je tip top tak nehrka prilis?premyslam nad tymto kocikom ale ina kombinacia farieb..ale chcem sa opytat hlavne na to ci nemas pri nom pocit ze tlacis furik doslova..ze je taky nepoddajny...
@blondy12 podla mna peruje. minule som tlacila novy kocik brio, ten nie je odpruzeny vobec a veruze to aj citit. aj konstrukcne je jane super, moj na to, ze ma tri roky je konstrukcne v super stave. nehrka. absolutne nemam pocit, ze tlacim furik 🙂. ja som spokojna velmi. a aku chces kombinaciu? no skoda, predala by som ti ten moj.
Ahojte, chcem sa zapojit do temy. Mohla by mi niektora povedat, ci mate sportovu cast Jane unlimit a na nom vanicku Concord? Ta sa mi zda rozmerovo vacsia ako Jane vanicky. Dakujem
Ja by som sem chcela doplniť jednu informáciu, ktorá možno tak ako mňa, bude ešte niekedy v budúcnosti nejakú mamičku zaujímať a na internete som sa k nej dopátrať nevedela.
Na Jané Unlimit sedia vaničky:
- originál: Transporter, Matrix, Cappazo (najväčšia a najpriestrannejšia je Cappazo)
- Concord Proton (z čoho som mala veľkú radosť 🙂) Táto vanička je kompatibilná aj s kočíkmi Jané Slalom a Crosreverse - v podstate so všetkými, ktoré majú ten naklikávací systém Pro Fix.
Adaptéry na uchytávanie autovaničiek Jané a Concord do auta sú tiež rovnaké 🙂))))
Dúfam že toto zhrnutie ešte pomôže nejakej mamičke a uľahčí jej rozhodovanie. Mne to zabralo naozaj veľmi veľa času kým som sa v tom všetkom zorientovala.

@dadkamach no ano chcem kupit ale este len som na konci 14tt a nechcem novy ale z bazara..len este skoro..az najskor v septembri..a aku farbu mas?mas nejake foto?