icon

Je Bugaboo Fox 5 väčší ako Joolz Hub+?

petraretra
18. jún 2025

Je Bugaboo Fox 5 väčší ako Joolz Hub+?
Dobry den chcem sa spytat mam joolz hub a moje 1 rocne dieta je uz nan male trcia mu nohy z opierky noh a ze do 48 mesiacov 😆je taky isty aj bugaboo fox? Aby som nespravila chybu poradte mi ak ma niekto skusenosti aj s tym aj s tym kocikom dakujem

denkabemommy
18. jún 2025

@petraretra Z väčšiny klasických kočíkov 1r dieťaťu trčia nohy, to by si musela šúchať tú opierku pod nohy po zemi, aby mu nohy netrčali 🙈.. a síce 4r dieťa tam ozaj nepovozíš ale 3r ešte áno.
Fox má korýtkove sedenie, nohy tam dieťaťu budú držať, lebo je to úplne iny typ sedenia 🙂.

petraretra
autor
18. jún 2025
@denkabemommy

@petraretra Z väčšiny klasických kočíkov 1r dieťaťu trčia nohy, to by si musela šúchať tú opierku pod nohy po zemi, aby mu nohy netrčali 🙈.. a síce 4r dieťa tam ozaj nepovozíš ale 3r ešte áno.
Fox má korýtkove sedenie, nohy tam dieťaťu budú držať, lebo je to úplne iny typ sedenia 🙂.

@denkabemommy ano len ona je z toho nervozna a takisto aj uzky ci ten fox je sirsi ? V thule vobec neprotestuje ale tiez to nie je vhodny kocik vsade nakolko je velky dost

denkabemommy
18. jún 2025
@petraretra

@denkabemommy ano len ona je z toho nervozna a takisto aj uzky ci ten fox je sirsi ? V thule vobec neprotestuje ale tiez to nie je vhodny kocik vsade nakolko je velky dost

@petraretra je širší ale je to pár cm, dieťa moc nepocíti rozdiel. V každom prípade za mňa je lepšie korytkové sedenie do iného by som ani nešla 👌

petraretra
autor
19. jún 2025
@denkabemommy

@petraretra je širší ale je to pár cm, dieťa moc nepocíti rozdiel. V každom prípade za mňa je lepšie korytkové sedenie do iného by som ani nešla 👌

@denkabemommy dakujem krasne za radu 🙂

44janica44
19. jún 2025

Kup si klasicky športový kočík. Ja som v hub+ vozila do 2 r.

Klasický väčši športový kočík ti vydrzi určite dlhšie ako fox...
My mame joolz aer+ a s rezervou je dobrý aj pre 4 ročnú. S tým sa dostaneš vsade, nie je zbytočné velky

petraretra
autor
20. jún 2025
@44janica44

Kup si klasicky športový kočík. Ja som v hub+ vozila do 2 r.

Klasický väčši športový kočík ti vydrzi určite dlhšie ako fox...
My mame a s rezervou je dobrý aj pre 4 ročnú. S tým sa dostaneš vsade, nie je zbytočné velky

@44janica44 a ako si spokojna s malymi kolieskami? Najradsej by som kupila taky klasicky ale vsetky maju male kolieska to ma odradza lebo neviem ci prejdem s nim vsade po nerovnostiach byvame na dedine a vo dvore mame vsade makadam tam mam problem aj s joolz prejst

44janica44
20. jún 2025
@petraretra

@44janica44 a ako si spokojna s malymi kolieskami? Najradsej by som kupila taky klasicky ale vsetky maju male kolieska to ma odradza lebo neviem ci prejdem s nim vsade po nerovnostiach byvame na dedine a vo dvore mame vsade makadam tam mam problem aj s joolz prejst

@petraretra makafam zvládne... strk moc nie. Ja ho mam aj v meste aj na dedine... kocky,r ozbite chodníky, lúku v pohode prejde.
Hlboký sneh, piesok, jemnejší strk nie. Tak ako vacsina kočíkov.

petraretra
autor
20. jún 2025
@44janica44

@petraretra makafam zvládne... strk moc nie. Ja ho mam aj v meste aj na dedine... kocky,r ozbite chodníky, lúku v pohode prejde.
Hlboký sneh, piesok, jemnejší strk nie. Tak ako vacsina kočíkov.

@44janica44 dakujem za info a aky mate prosim presne kocik?

44janica44
20. jún 2025
@petraretra

@44janica44 dakujem za info a aky mate prosim presne kocik?

@petraretra joolz aer+ v tej bezovej farbe