Je kočík Anex Eli vhodný pre staršie deti?
Ahojte, máte niekto kočík Anex Eli, ste spokojné? Je vhodný aj do veku 2 - 2.5 roka? Kúpila som ho od švagrinej, keďže máme malý výťah plus chodím MHD, takže som potrebovala niečo kompaktné, ľahké a skladné a Anex Eli mi príde ako fajn riešenie, ale nemôžem si pomôcť, ten športový kočík mi príde strašne malinký pre staršie dieťa. Vy ste v tom v pohode vozili aj dvojročné deti?
@frida1990 ja som mala anex sice iny model, ale pride mi to velmi podobne, co sa rozmerov tyka, a v 2r dietata som kupovala iny sportovy, pretoze dieta sa uz v sede nezmestilo pod striesku, suchala sa hlava.
@pondelok01 a ktorý Anex prosím máte? Pozriem si rozmery a porovnám. A dieťa bolo ako vysoké, keď ste museli kupovať nový kočík?
@pondelok01 a ktorý Anex prosím máte? Pozriem si rozmery a porovnám. A dieťa bolo ako vysoké, keď ste museli kupovať nový kočík?
@frida1990 mame m/type, tento vas vychadza z predchadzajuceho modelu e/type, ale pride mi to velmi kontrukcne a rozmerovo podobne, pozrite presnejsie. Dieta malo vtedy cerstve 2 roky, a standardnu velkost oblecenia na svoj vek 92/98, vysku presne neviem. Ono na spanie bol kocik ok, lozkovu dlzku ma taku beznu, len mi prislo ako keby bol pomer chrbtovej casti a sedacej casti v neprospech chrbtovej, a sedacia cast zbytocne dlha.

@frida1990 ja som mala anex sice iny model, ale pride mi to velmi podobne, co sa rozmerov tyka, a v 2r dietata som kupovala iny sportovy, pretoze dieta sa uz v sede nezmestilo pod striesku, suchala sa hlava.