icon

Je krajšia čierna alebo béžová farba kočíka?

snehovica
26. jún 2015

Poraďte, akurát objednávam kočík a rozmýšľam nad farbou..... tak čierna alebo béžová ?

Je krajšia čierna alebo béžová farba kočíka?Je krajšia čierna alebo béžová farba kočíka?
jeennyv
26. jún 2015

vidim, ze stoke aj mne sa velmi pacia a urcite bezovy...resp, mne sa pacia aj farebne....ja osobne tiez zdielam nazor, ze cierny kocik je taky ponury...proste mi pripada ako smutocny...urcite by som sa mu vyvarovala, ved je dnes tolko peknych z ktorych si clovek moze vyberat 🙂

nathuska
26. jún 2015

ja som mala bezovy a po pol roku som kupila cierny sportovy. Bezovy som cistila dost casto a na ciernom vybledla strieska od slnka, ale aj preto , ze som ho nechavala cely den na slnku . Kupila som novu striesku a uz si davam vatsi pozor. S cistenim ciernej je to asi tak ako u bezovej farby. Bezova farba je krajsia podla mna a k ciernnej sa mi zasa hodi doplnok akejkolvej farby 🙂

danielina30
27. jún 2015

a si tam kde si bola 😁 oba su krasne, ale ja tiez hlasujem za bezovu. Inak nemam pocit, ze bezova sa nejak tazko kombinuje a uz vobec si neviem lredstavit kocik na ktory sa nehodi cervena maslicka, alebo zavesna hracka akejkolvek farby. Je to pre dieta, nie je to kabelka, opasok a ani iny modny doplnok.

maja2039
27. jún 2015

Bežovy 🙂 🙂 🙂

izabelkas
27. jún 2015

bežový

ivanka12311
27. jún 2015

Ten bezovy🙂 aj ja som zo začiatku chcela čierny ale odhovirili ma že to ako do truhly, a nakoniec sme kúpili bezovy len inej značky ,vravím si že na obrázky celkom fajn ale naživo je krásny.

rudkocam
27. jún 2015

Ani ja nemozem pochopiť ako môžu vyrábať čierne kociky. Narodenie dieťaťa je predsa radostna udalosť - pestra farebná a nie morbidna čierna. Na mňa čierny naozaj pôsobí morbidne, ako pojazdna rakvicka :/ za mm tiež hocijaká farba, len nie čierna.

monika303
27. jún 2015

Co uz je toto za nazor ze cierna je ako truhla?? Prosim? Ja mam cierne bugaboo, dokonca aj konstrukcia je cela cierna a vyzera neskutocne elegantne a dokonca mi ho na ulici chvalia ze krasny kociar. To s tou truhlou ma vobec nenapadlo, mna skor ze mam dievcatko tak ci cierny...inak som to neriesila...

reni1512
27. jún 2015

beeeezovy 🙂

patamato
27. jún 2015

Bežovy

marianka0101
27. jún 2015

Brala by som bezovy. Cierny mi vytahalo slnko ☹

bluff
27. jún 2015

Uplne strasidelne ten cierny hlboky kocik. Hroza.

winka99
27. jún 2015

chodte sa liečit 🙄

dadulko1
27. jún 2015

odkedy sú truhly čierne?

moni244
27. jún 2015

kokso, to už ani farbu kočíka si neviete vybrať bez mk? 😀 tak skombinuj na béžovo-čierno a máš po probléme 😀

erika04
27. jún 2015

V ciernom kociku mu bude naozaj ovela teplejsie ako v hocijakej inej farbe, lebo cierna kumuluje slnecne luce njaviac zo vsetkych farieb.... Cize z praktických dôvodov čierny určite nie.
Keď neverís, spytaj sa ludi co byvaju pod ciernou strechou alebo si o tom nieco precitaj...

barny
27. jún 2015

mam cierny kocik a v pohode, ide o to aky chces ty, rozhodni sa podla seba popripade sa spytaj partnera, manzela

mircalla
27. jún 2015

bezova...niet o com

kvetulienka253
27. jún 2015

ja mam tiez crusiho, beige melange ;)

moni73
27. jún 2015

podla mna je ten cierny urcite krajsi a stylovejsi... ale svoje babatenko by som do cierneho nikdy nedala! hocijaka ina farba 😎

romana19
27. jún 2015

balzam pre dušu je , keď má človek vlastný názor. 🙂

nicolle21
28. jún 2015

neznasam cierne kociky.. ano,lepsie sa k nim farebne zladia doplnky,ano,su unisex,nevyjdu z mody atd atd.. pre mna proste cierna k novorodencovi nepasuje.. nevyrabaju sa ani cierne bodynka,pyzamka,ponozky atd..
napriek tomu som do obchodu sla s tym,ze nas sportak bude asi cierny.. a ked som tam prisla,tak mi padol do oka modry (uplne ina modra ako na nete),ze som ho hned brala..
ja som urcite za bezovy

luvika
28. jún 2015

Podla mna su pekne obe. Ak by som si kupila ale cierny, urcite by som ho doladila s farebnymi hrackami...trebars nieco tyrkysove alebo viacfarebne (deka, zavesne hracky, mozno nejaky odzobny kvietok - teraz sikovne maminky na MK pivyrabaju kadejake krasne ozdobky)...lebo takto ciste cierny ee, ale s niecim dokrasleny moze vyzerat krasne. Ono je to tak, ze kremovy je tiez krasny, ale my sme mali farebny kocik a stacilo par krat vlozit a vylozit z auta a hned bola tu smuha, tam flak...cize svetly treba viac cistit. Zas cierny moze vytahat slnko hlavne na strieske a asi v nom bude babatku viac dusno si myslim, kedze cierna viac to horuco pritahuje. Tak nech sa rozhodnes akokolvek, obe maju svoje pre aj proti 🙂

crystal333
28. jún 2015

jednoznacne bezova🙂

silveta
28. jún 2015

...riadte sa sama sebou, dajte na prvý pocit, Vy budete mať ten kočík doma a bude to Vaše bábo, ktoré v ňom budete voziť....ako sa už písalo v diskusii, tu odpoveď nehladajte 😉 , skúste ísť do kamennej predajne a skúste si povoziť čierny aj béžový. V dnešnej dobe je toľko doplnkov, že sa naozaj nemusíte báť, či budete mať kočík ako kombinovať....pekný deň 🙂

henikav
28. jún 2015

Ku tym truhlam, ja som veru este ciernu truhlu nevidela, ale bezovu uz ano 😀
Je pravda ze niekedy sa cierna farba spajala so smutkom, ale to uz je na samotnom cloveku, ci sa drzi starych zvykov minuleho storocia, alebo svojimi pocitmi, mne osobne teda cierna farba nevadi, moje deti nosia aj cierne oblecenie a doplnky, rovnako ako aj farebne, pre nas je to len dalsia farba. A ku kocikom by som dodala tolko, obe su neutralne farby, je mozne ze cierny casom vybledne, preto je otazne ci si ho chcete ponechat pre dalsie deti o par rokov, bezovy sa zas moze viac spinit, bude haklivejsi, takze obe farby maju svoje pre a proti. Osobne by som dala na moj prvy pocit, ktory sa zapaci mne a je uplne jedno co si o tom myslia ini ludia. Vzdy sa oba kociky daju doladit farebnymi doplnkami. My mame napriklad cierny kocik

pumpkincake
11. júl 2015

Ja milujem ciernu, ale kocik cierny je hroza. Je to ak truhla a skuste si sadnut do cierneho neklimatizovaneho auta tak cierny kocik v lete je tak isto na tom. Slnecne luce pohlucuju ciernu a preto je skutocne v ciernom viac teplo. Nie je to mytus. Deti podla mna vnimaju aj farby na vokol a pestre na nich vplyvaju lepsie ako cierna. Ked uz tak za mna bezova. Ja osobne si budem hladat asi nejaky zeleny alebo farebny. Modro,bielo,cerveny sa mi paci.

001sara
9. feb 2016

Prosím o info, aka je to znacka kocika?
DAKUJEM.

bi4k
9. máj 2016

No podľa mna bezovi ved čierna je pohrebná a Biela to je radosť a babetku by sa to nepáčilo čierna fuj!bila super takže bezova určite!
🙂

lucinocka
9. máj 2016

ani jeden...obe farby su neprakticke