icon

Je lepší Camarello Dakota alebo Tako Monodi?

adka0506
1. mar 2013

Nejake skusenosti s tymito kocikmi?

kokorunecka
1. mar 2013

Ani jeden.

darinkazv
1. mar 2013

Radšej Bexu alebo Dorjan. A ak máš aj viac peniažkov, tak najnovší X-lander 🙂

ewa111222333
1. mar 2013

Ahooj. sise nemam ani jednu znacku ale mam 9 mesacne babo a mam nejake skusenosti. A mozem ti povedat ze si nekupuj trojkolku ani take podobne kociky v predu z malimy kolieskami lebo sa stim zle chodi ja mam trojkolku ale pri dalsom by som si kupila iny ....

denisafono
1. mar 2013

Este mas min 6tyzdnov, a 3-kombinaciu by som uz nekupovala. Kvalitny sportovy, hlavne skladny na teraz fusako-tasku do neho. V septembri uz bude pol rocne babo tak uz do sportoveho, a na zimu poriadny fusak don a mozete ist spacirovat. 😀

katka1981
1. mar 2013

Mne tie znacky nic nehovoria, zlakla som sa, ze sa nevies rozhodnut, ze ktore z tychto mien vybrat babatku 😀 😀 😀 Trojkolka je lahko ovladatelna, no do terenu nestabilna, zena to neudrzi, hovorim za seba, mame brutal teren a ozaj som mala 2x na male. Ten druhykrat uz bola dcerka tazka a bolo to posledne vozenie, vsetci svati pri nas stali, ze som ju nevysypala. Kolesa treba co najvacsie, lebo ajked nebyvate v horach, cesty su uzasne, sama diera. A urcite si kocik vyskusaj v obchode alebo u kamaratky, nekupuj nevyskusane. A poobzeraj si aj bazar, ja by som uz asi novy nekupovala, jedine ak by konkretny model v ponuke nebol, lebo mozes pekne usetrit. Jedine, ze by si nenasla tvoju oblubenu farbu, alebo model.

beruska.jk
2. mar 2013

Máme Dakotu už 5 mesiacov, objednali sme ju cez net (dvojkombináciu - vajíčko sme nepotrebovali). Zatiaľ sme v hlbokom, som s ním spokojná. Vanička je veľká, kočík je ľahký, dobre sa s ním manipuluje. Konštrukcia je dosť vysoká, ale pre mňa OK, lebo som tiež vysoká. Zatiaľ slúži spoľahlivo a to som s ním chodila aj po teréne 🙂 Za tú cenu je to OK, som zvedavá na športovú verziu - tie bývajú slabším článkom.

evkafi
9. mar 2013

U mna dakota zvitazila 🙂 chcela som najskor CAM dinamico,ale Dakota je o skoro 5kg lahsia,takze nie je o com....

pepina001
4. apr 2013

baby neviete ci sa mi dakota zmesti do kratkej fabie?