icon

Je lepší Casualplay S4 alebo Teutonia Spirit?

petrahankova
2. apr 2014

Prosím ktorý by ste poradili do horšieho terénu?

provoke
2. apr 2014

Ťažko ti poradí niekto objektívne - jedine ten čo mal odskúšané oba kočíky 🙂 Ja som mala Casualplay S4 a boli sme s ním pešo cez lúku na skokanskom moste v Tatrách, takže nejaký terén (aj náročný) vydrží. Ale či je lepší ako teutonia ... ťažko povadať.

babymarket_sk
2. apr 2014

@petrahankova
Lepší je určite Spirit, model 2013 má aj otočnú športovú sedačku. Do terénu by som však skôr volila štvorkolku.
Ak sa vám však páčia 3-kolky skúste sa pozrieť aj na Jané Slalom, ale model bez otočnej sedačky.

petrahankova
autor
2. apr 2014

@babymarket_sk Dakujem pekne za radu,ja s ním neplánujem chodiť po horách,ale máme po dedine rozbité cesty a chodníky sú tu tie štvorcové,takže taký nerovný terén.Neviem sa medzi tými dvomi rozhodnúť,ten Casualplay má pekný podvozok,no neviem či nieje vanička i športova časť menšia,než Teutonia.

babymarket_sk
2. apr 2014

@petrahankova
rozdiel je hlavne v športovej časti a aj manipulácii

petrahankova
autor
2. apr 2014

@babymarket_sk a manipulácia je s ktorým lepšia?dakujem

babymarket_sk
2. apr 2014

@petrahankova
jednoznačne s teutoniou, taktiež teutonia má dlhšiu chrbtovú opierku i sedaciu časť

petrahankova
autor
3. apr 2014

prosím a na Teutonii Spirit sa dá aj prehadzovať rukovať?niektore maminy píšu že nie,ale niektoré mi napísali že ano,tak neviem,dakujem za radu

marcy30
3. apr 2014

@petrahankova rukovat sa neprehadzuje, prehodit sa da vanicka, resp. sportova cast v alebo proti smeru jazdy. 😉