icon

Je lepší športový kočík alebo bugina pre 5 mesačné dieťa?

bridgetjonesova
22. jan 2013

Dakujem za odpovede aj za tipy.

lea641981
22. jan 2013

aj ja rozmyslam 🙂

ivuska027
22. jan 2013

no podla toho, ci ju chces len na prechadzky, alebo ju budes skladat a vykladat do auta a z neho, ci ho budes prenasat alebo napr. cestovat autobusmi 😉

katuska169
22. jan 2013

podla mna sportovy kocik 🙂 tam vecsie pohodlie 🙂

zuj
22. jan 2013

podla mna buginu, tu v lete urcite viac vyuzijes, ale treba vybrat taku aby si ju vyuzila aj neskor v zime-na snehu 🙂 Bugina je urcite praktickejsia na dovolenku aj na skladanie do auta, z mojho pohladu je pohodlie rovnake ako v sportovom kociku...

kristiii
22. jan 2013

akurát toď jedna maminka riešila niečo podobné, skús mrknúť na rady: https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/mam-kupit-golfac-ci-sportovy-kocik/

papulka2011
22. jan 2013

určite športový a hlavne dlhý, aby malo podopreté nožičky, pretože bábo bude chcieť spať aj vonku!
Buginu máš len na sedenie, výhoda je, že ľahko sa ovláda aj skladá...
my máme aj šporťák aj buginu- klasickú z Tesca, tá je veľmi dobrá a neviem či nás vyšla nejakých 20€, ale tú využívam len v lete!
Teraz využívam len športový, malá má 28 mesiacov a veľakrát sa mi pýta ešte vonku ľahnúť.

strawberry17
22. jan 2013

5 mesacneho by som urcite nevozila v bugyne...urcite potrebuje este pevnu polohovaciu opierku pod chrbatik a strecha sa tiez zide - proti slnku, ci vetru, dazdu..aj nozicky podoprete ako pisu ostatne

vonicka
22. jan 2013

Ved su aj buginy, ktore idu do uplneho lahu a kde sa nozicky daju dat hore vdaka polohovatelnej opierke. Ano, sportak je asi lepsi, ale ma aj x nevyhod - je tazsi, menej skladny v aute, horsie sa sklada. Pohodlne moze byt aj v bugine aj sportiaku, podla toho by som sa nerozhodovala. Ide o to, ze ak si kupis sportiak, nic nepokazis, ale neskor budes na 100% riesit aj buginu.

kalifa28
22. jan 2013

pre 5mesačné dieta je vhodny hlboký kočik a nič iné

aliza
22. jan 2013

vobec nepotrebuje byt 5 mesacne dieta v hlbokom kociku 😕, co su toto zase za mudrosti. Kup si kocik, aky ty chces, aky vam viac vyhovuje. Sportove kociky su mohutnejsie, tazsie a neskladnejsie, kdezto bugina je prakticka. Ak vela cestujete, najma autom, tak sa ti bugina osvedci viac. Ak chodite vela na vychadzky a malo autom a mala ti v kociku cez den vonku spava, tak je lepsi sportovy, kedze je vacsi, priestrannejsi a pohodlnejsi. Ale v pohode sa ti vyspi aj v bugine. Moja dcera mala buginu a spavala v nej az do 3 rokov, mozno aj dlhsie 😀 a nebol ziaden problem. Maly ma aj buginu aj sportovy. Takze oba su v poriadku a nijak tvojmu dietatku neublizia.

josenka
22. jan 2013

Ja by som bola za športový so sedačkou otočnou v smere aj protismere jazdy, aby si si mohla bábätko otočiť a videlo na teba - päťmesačné je ešte maličké. No a mne sa celkom páči Quinny Buzz alebo Brio Go (ale tá cena je dosť 😉 ).

michaela1990
23. jan 2013

ja by som odpocila sportiak ja som kupila chicco s3 lahko sa sklada teraz v zime je lepsia 3kolka mala som sportiak 4kolku ale neslo to tak lahko a dobre ako s chicco s3 alebo este je dobri graco trekko pozri si na youtube video je tam vsetko ako sa skladaju a tak buginu urcite neodporucam...