icon

Je potrebný matrac v kočíku pod fusak?

23. apr 2025

Je potrebný matrac do hlbokého kočíka pod fusak?

viestta
23. apr 2025

Nie

boglarkabalazs
Odpoveď bola odstránená
luliu
23. apr 2025

Nie, načo matrac?????

autor
23. apr 2025
@luliu

Nie, načo matrac?????

@luliu inak sa tam matrac dáva, tak sa pýtam, či treba aj pod fusak

autor
23. apr 2025
@boglarkabalazs
Odpoveď bola zmazaná
viestta
23. apr 2025

Aky matrac sa tam dava? Lebo my sme mali vo vanicke kus molitanu v potahu a nenapadlo mi, ze by sa tam mal este nejaky matrac davat...

autor
23. apr 2025
@viestta

Aky matrac sa tam dava? Lebo my sme mali vo vanicke kus molitanu v potahu a nenapadlo mi, ze by sa tam mal este nejaky matrac davat...

@viestta ten kus molitanu je matrac

modrahruska
23. apr 2025
@viestta

@viestta ved ten molitan bol matrac. Myslim ze autorka to mysli tak, ci treba vybrat ten matrac co je v kociku ked do kocika da fusak. Nie, netreba. Alebo sa mylim a tiez som nepochopila 😁

autor
23. apr 2025
@modrahruska

@viestta ved ten molitan bol matrac. Myslim ze autorka to mysli tak, ci treba vybrat ten matrac co je v kociku ked do kocika da fusak. Nie, netreba. Alebo sa mylim a tiez som nepochopila 😁

@modrahruska áno, tak som to myslela, či treba matrac(molitan) + fusak alebo iba fusak stačí

viestta
23. apr 2025
@modrahruska

@modrahruska ty si don´bra, ty si to pochopila. Ja som myslela, ze autorka chce nieco dalsie kupovat
Autorka, nas je januarovy, supla som ho vo fusaku na ten molitan, ani mi nepnapadlo ho vyberat

modrahruska
23. apr 2025

matrac nevyberas, len na to normalne polozis fusak 😉

autor
23. apr 2025

Mám kočík, kde ten matrac nie je, čiže ho potrebujem dokúpiť

tim23
23. apr 2025

Mali sme molitan plus fusak