Je potrebný matrac v kočíku pod fusak?
Je potrebný matrac do hlbokého kočíka pod fusak?
Nie, načo matrac?????
Nie, načo matrac?????
@luliu inak sa tam matrac dáva, tak sa pýtam, či treba aj pod fusak
Aky matrac sa tam dava? Lebo my sme mali vo vanicke kus molitanu v potahu a nenapadlo mi, ze by sa tam mal este nejaky matrac davat...
Aky matrac sa tam dava? Lebo my sme mali vo vanicke kus molitanu v potahu a nenapadlo mi, ze by sa tam mal este nejaky matrac davat...
@viestta ten kus molitanu je matrac
@viestta ved ten molitan bol matrac. Myslim ze autorka to mysli tak, ci treba vybrat ten matrac co je v kociku ked do kocika da fusak. Nie, netreba. Alebo sa mylim a tiez som nepochopila 😁
@viestta ved ten molitan bol matrac. Myslim ze autorka to mysli tak, ci treba vybrat ten matrac co je v kociku ked do kocika da fusak. Nie, netreba. Alebo sa mylim a tiez som nepochopila 😁
@modrahruska áno, tak som to myslela, či treba matrac(molitan) + fusak alebo iba fusak stačí
@modrahruska ty si don´bra, ty si to pochopila. Ja som myslela, ze autorka chce nieco dalsie kupovat
Autorka, nas je januarovy, supla som ho vo fusaku na ten molitan, ani mi nepnapadlo ho vyberat
matrac nevyberas, len na to normalne polozis fusak 😉
Mám kočík, kde ten matrac nie je, čiže ho potrebujem dokúpiť
Mali sme molitan plus fusak

Nie