icon

Je veľkosť vaničky kočíka Zoey vhodná pre zimné bábätko?

18. aug 2026

Ženy, čakám prvé bábo a chcem tento kočík. Malá sa narodí v decembri, je veľkosť vaničky vhodná ? nemali ste ho niekto ? (EASYWALKER Kočík kombinovaný Zoey). Na predajni mi tvrdili že je to uplny štandart a že pre decembrové bábä dobrá voľba, ale internet už mi hovorí že skôr priemer, tak neviem :/

rozmery vaničky .... 78x31

Je veľkosť vaničky kočíka Zoey vhodná pre zimné bábätko?
anonym_652f92
18. aug 2026

@anonym_autor myslím si že každý kočík ma plus mínus takúto vaničku, nám sa narodil syn vo februári a v pohode sa tam zmestil aj fusak aj on.

anonym_20cba0
18. aug 2026

@anonym_autor vyzerá to byť v poriadku, ja osobne odporúčam Bugaboo

kristie571
18. aug 2026

Mne sa velmi pacil, ale nakoniec sme isli do inej znacky, kvoli podvozku, resp.kolesam, kedze byvame na dedine a ani dvor zatial nemame upraveny, tak sme hladali skor kocik na horsi teren, od tohto nas odhovorila na predajni, ze je skor mestsky.
A vanicka bude okey, urcite aj a fusakom v zime. Az na zopar znaciek, väcsina ma velmi podobne velkosti vaniciek. Jedine ze mate predpoklad, ze sa isto narodi velke babätko, tak by som sa obzerala po kocikoch s väcsou vanickou, ako spomenute Bogaboo, lenze mne sa ta ich vanicka ale ze voobec nepacila😁🫣

anonym_b76c7e
18. aug 2026

@anonym_autor zimné bábätká to majú fajn. Prvú zimu keď sa narodia sú maličké a zmestia sa aj s fusakom do každého kočíka a ďalšiu zimu už sú v športiaku s fusakom. Horšie sú na tom letné bábätká, ktoré už su v zime váčšie a do športiaku by ešte nemali ísť.