Je vhodný kočík Mamas and Papas Urbo na zimu?
Maminky,ma niektora z vas tento nadherny kociarik?velmi sa mi paci,len ja potrebujem kocik do zimy a to neviem,ci nie je Urbo len cisto letny kociarik..dakujem za rady
prosim vas, kto mate tento kocik ..konkretne pozeram urbo bug 2 navy, mate nejake skusenosti, zeby ste mi ho vedeli porovnat s pp pliko p3, co sa tyka manipulacie?
zaujima ma, ako sa s nim ide v takych lesnych chodnikoch napr. (nemyslim rovno cez skaly, ale vyslapane mestske lesne chodniky) a ci ma dobru paku, ked ho idete nadvihnut na obrubnik napriklad, teda dozadu na kolesa k sebe...lebo inak su upnute tyce na nich :D
dakujem
Maminky ktore ste mali tento kocik je mozne na nom taht aj skejtilk ? Toto je jedina vec ktora ma brzdi ci ho kupit
@vziskova za kolko ho predavas? a akej farbe? diky
@cypercanka1 uz je fuc...uz len armadillo
A za aku cenu armadillo a aka farba?
@cypercanka1 ak by ste mali zaujem znama dovaza kociky mama &papas z uk ci uz urbo . solu alebo akykolvek iny kedze v uk su to bezne kociky a vie ich doviez za odost nizsie ceny ako na sk kociky su samozrejme pouzivane a le vie vam poslat aka je aktualna ponuka z fotkami v pripade zaujmu mi napiste postu
@kvietok47
ja predávam Urbo v krásnej tyrkysovej farbe,ak by bol záujem 🙂
Ahojte. Zmerali by ste mi prosim vas niektora dlzku sedacky. Urbo a sola maju rovnake sedacky, alebo je jedna väčšia? Dakujem 😉
@orovka su rovnake. len "oblečko" tej sedačky a strieška sú ine
@petra6484
Ahoj mala by som záujem aká je aktuálna ponuka ? Tých dovezených kočíkov ?
Dakujem
@717monika717 cena +foto ?
Zuzanka ak ste na fb pridejte sa do skupinky zarkina burzicka a tam napiste presne o co mate zaujem a baba vam pozrie co je momentalne v ponuke a za kolko
dakujem uz som 🙂
caute baby.nepredava nahodou niektora striesku z urba?v tej krasnej zltej farbe?dakujeeem
Kočky skupina na FB Bazar kocikov UK .. daju sa na objednávku doviesť aj urbo aj Sola.. aj ine 😀
Baby neviete,ze kde by som mohla dat vymenit kolesa na mamas and papas urbo ? Cakame druhe baby a potrebujem nove kolesa, tie stare su uz osuchane, neotacaju sa. Dakujem.
Nema niekto na predaj urbo v ciernej alebo tyrkysovej farbe?
Ahojte nemáte niekto na predaj doplnky k urbu - donna wilson ? ( nanoznik , taška ...) alebo kde by som to zihnala ? Ďakujem
Posúvam urbo 2 limitku za skvelú cenu, ak by mal niekto záujem. Bližšie info do ip..
Potrebujem surne poradiť prosim 🙂
Ako velke baby sa da viziť v urbe 2 ???
Neviem či som neurobila hlupost ...
Objednala som si urbo 2 bez videnia naživo a teraz neviem.ci sa mi tam zmesti skoro dvojrocné dieťa :(
@1denisa1 neurobila si hlupost. urbo je celkom fajn velky kocik 😀 ono niekedy uz tak velke deti vyzeraju smiesne v kocikoch. ale osobna skusenost je.. ze v pohdoe do urba natlacis 2 rocne dieta 😀 😀
@tinushka13 ahoj , len som videla kocik minule nazivo s malym.babom.tak som sa az zarazila ci tam vojde moja kocka velka ...
Uz nech len pride ten kocik aby som aspon par mesiacov v nom povozila slecnu ;)
@1denisa1 mam doma. zajtra mozem cvaknut 4 rocnu v kociku 😀
@tinushka13 už prišiel ten môj čo naňho čakam ? Denisa Kopper
@1denisa1 ja osobne by som urbo pre 2 rocne dieťa nekupovala. Síce ho tam určite natlacis ale je to maly kočík a s veľkým ťažším dieťaťom sa aj ťažšie ovláda . Ja mám urbo a mám v ňom pol ročného môžem ti poslať do ip foto ako v ňom vyzerá ak chceš pre neho je to ideálne a bude tak do roka max rok a pol . Pre 2 r by som ja kúpila armadillo city . Ved uvidíš , každopádne ak nebude vyhovovať môžeš vrátiť .

@tehulkake môžem sa dodatočne opýtať ako sa prehadzuje sedačka na kene keď v new musím vyložiť dieťa? Vďaka