Je vhodný kočík Mamas and Papas Urbo na zimu?
Maminky,ma niektora z vas tento nadherny kociarik?velmi sa mi paci,len ja potrebujem kocik do zimy a to neviem,ci nie je Urbo len cisto letny kociarik..dakujem za rady
PREDAVA, prosim, momentalne niekto kocik urbo??
Takze som spat s jednou prosbou ;)
Kupila som cez ebay m&p armadillo flip xt ale nema madlo ...viete mi niekto poradit kde ho kupim ? Zatial na inetrnete neviem zohnat k tomuto kociku :(
@1denisa1 toto by tam nepasovalo ?
http://www.happybabies.sk/product.php?id_produc...
@1denisa1
Ahoj, citam, ze si kupila m&p armadillo flip xt. Ako si s nim spokojna? Aj ja uvazujem nad kupou pre 8 mesacneho. Dakujem 🙂
@martinamami este ho nemam doma , ide mi z anglicka lebo u nas su strasne drahe . Mam ho odskusany len na predajni a splnal vsetky moje poziadavky . Skusala som sice armadilo xt len tam sa neda otacat sedadlo a flipxt je uz s otocnou sedackou a je perfektny aj co sa tyka pohodlia polstrovania kvaltne materialy odpruzene kolesa a perfektne sa sklada na uplnu placku . Dam info aj ked bude doma ale toto bol cieleny vyber a to som pochodila asi vsetky predajne a skusala vsetky kociky ake existuju . Mam uz dvojrocnu slecnu a tento splnal aj velkostou sedadla moje poziadavky lebo v ostatnych kocikoch jej strieska buchala o hlavu ...Predtym sme mali quinny mood a tiez max. spokojnost len som ho uz predala a naivne si myslela ze kocik uz nebude treba ale nahanat ju kade tade ked potrebujem ist nieco vybavit sa neda bez kocika a golfky su podla mna nestabilne a len do obchodneho centra a ked sa zlozia su sice uzke ale dlhe aj cez 1 meter a zabera tak na dlzku dost miesta a tento flip zvladne aj teren a je fakt skladny .
@1denisa1 na tento kocik nekupis madlo. zial nie. co su original tak tie su iba na armadillo a XT.. ale flip nma. ja som ho doviezla znamej a ta hladala vsade mozne aj kupila take uni aj z inych kočíkov a nič nesedelo J asom mala armadillo a som bola max spokojna. perfektný kočík. syn sa v nom vozil od 13 mes a madlo nam ani nebolo treba. tak hadam ani vam nebude velmi chybat. Ale ked porovnam flip XT a armadillo. tak armadilo je sirsie.. kvoli tomu ze flip sa prehadzuje a kvoli naklikavaciemu systemu musi byt sedacka uzsia. ale plocha na lah je siepr dlha u oboch a strieska Flip Xt je brutal dlha.
Ponukam Urbo raspberry 80€
Viac u mna v bazariku alebo IP
@martinamami tak už je doma a je super 🙂 to otočne sedadlo je uplne skvele aj ked moje dieta sa zrazu rozhodlo že nechce byt otočenebratislava ku mne a pritom prave kvôli tomu som kupovala flip a nie armadillo 🙂skladanie prefektne a proste všetko ..len ja som už mala porovnane predtym viac kočikov takže som vedela presne čo chcem ;)
No ešte rozmyšlam či ho nevymenim za armadillo xt ked mi je zbytočne otočna sedačka 🙂 🙂 🙂
Ahojte. Neviete, ci sa predava samostatne aj podvozok na urbo 2? Novy alebo aj pouzivany kludne. Vdaka
Ahojte ma niekto na predaj urbo ????
@domiinicca ahoj , ja sa chystám predávať urbo -donna wilson, používaný rok a pol . Ak chceš môžem ti ho nafotit
@domiinicca Ak by ti to neponahlalo. tak mi napis v mojej skupine na FB a mozem doviest z Anglicka https://www.facebook.com/groups/434876279972689/
@tinushka13
@1denisa1 Nuz armadilo flip XT2 uz ma madlo a ja mam aj urbo aj armadilo city a aj ked madlo nie je oficialne na city urcene, sadne tam ako prdelka na serlblik🙂 original mamas and papas
@maciatkolulu a kde si zohnala to madlo ? Mozem poprosit link ?
@1denisa1 originál mamas and papas na armadilo. Maďari majú eshop. Boli sme upozornení,že to nie je určené na city,ale nedalo mi to,ako som pozerala videá ako sa dáva to madlo,kde sa prichytava že veď to ists ma aj city,také koľajnice na bokoch. Riskla som to a objednala. A sedí 😉
@maciatkolulu tak armadillo flp xt nema na boku kolajnicky žiadne a je sirši ako city ...
Jedine madlo ktore som nasla ze sa predava je z armadilla xt ale to ma ine uchytenie a neda sa dat na armadillo flipxt ...:(
A to nove madlo z armadilla flip xt 2 vobec neviem najst k predaju bez kocika :( :( :(
@1denisa1 nie, toto madlo pasuje iba na armadilo a mozno armadilo XT, a teda aj na armadilo city, podla mna na armadilo flip xt nezozenies madlo, asi su tieto nove dvojkove uz inak riesene. Tak to chce vymenu vozoveho parku😉 treba predat, su mamicky, ktorym to bez madla vyhovuje a kup novy a bude vyriesene, ja som madlova a preto som bola prenesmierne stastna, ze to tam sadlo.
@maciatkolulu ano ja ho predavam lebo mi už sa ani nevozime , dcerka ma 2,5 roka takze ide bezproblemou po svojich radšej ale prave kvoli predaju som myslela že zoženiem z noveho flip xt2 madlo , lebo praveže zatial všetky mamičky madlo chceli ....
@1denisa1 aha, ak to asi nezozenies.... vsak to je takz model...
Ahojte nepredava niekto urbo donna wilson ? Dakujem
@ada2808 dobry mam na predaj ak chcete napiste mi.
@ada2808 mam na predaj urbo 2 🙂
@domiinicca dobry vecer prosim objednavate kociky z uk? Dakujem
@petra6484 dobrý den ja by som mala zaujem o kočiar z Uk. Možte mi dať kontakt na znamu? dakujeem
Prosim vas nepredava niekto fusak Donna Wilsom??
Zdravim. Neviete mi poradit kdeby som kupila striesku na sportak donna wilson fox? Mozno nekdo predav tu?

Niekto na predaj plastenku mamas&papas? potrebujem na urbo