icon

Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti

danjeliiik
17. júl 2016

Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem

evicaveverica
16. okt 2016

@lucpp nafukovacie su len zadne, predne len vyzeraju ako nafukovacie...teda ak som sa dobre pozerala..mam ho v aute, tak sa neviem zrovna pozriet..co povies @candii ? Ale vobec to nevidno ze niesu nafuk. lebo sa tvaria ako nafukovacie..aj plast je taky poriadny

candii
16. okt 2016

@evicaveverica hej len zadne su nafukovacie ale nevidno a mne to absolutne neprekaza.. priznam sa ze plastenku som este nerozkladala 🙈 tak neviem ako vyzera 😁 ..

evicaveverica
5. nov 2016

Babenky mate niektora fusak Emitex 3v1? Premyslam ze ho kupim na zimu..lebo s tym originalom na joie som sa teda nestotoznila aj ked sa mi sprvoti zdal super. To je presne to ze ked to clovek zacne pouzivat zisti co mu vadi...dik za komenty

baaambulkaa
5. nov 2016

@evicaveverica ja mám kočík Joie a kupovala som fusak Emitex, maximálna spokojnosť 🙂

lucpp
5. nov 2016

My sme tiež kúpili emitex ale prechodný fusak ...ale teraz riešim nanoznik ten ku kociku nebol a ten originálna joie sa mi nepozdáva ...máte nejaké nanozniky alebo ste bez ak áno čo vám sadlo nane ..mne sa apozdava pinkie nanoznik ale neviem.ci by pasoval ..

danjeliiik
autor
5. nov 2016

@lucpp ja som kupovala nánožník zo sashe na mieru a max spokojnosť,nakoľko tie v obchodoch,, univerzálne,, sa mi absolútne nepáčili

lucpp
5. nov 2016

@danjeliiik nemôžeš mi prosím ťa poslať fotku aký?alebo link?dakujem

evicaveverica
6. nov 2016

@baaambulkaa nesmyka sa ti? Oni tam maju este dake upevnenie navyse sa opierku ale to podla mna pri rozlozeni musi vyskocit. A ktory ten emitex mas? Dik

baaambulkaa
6. nov 2016

@evicaveverica nie nešmýka, vzadu je protišmykový...mám ten 3v1

evicaveverica
6. nov 2016

@lucpp original je strasne kratky..hlavne ak je dietatko este male. Ma ho tak po clenky cize musim davat extra hrubu deku ..a na to biele sa chytaju chlpy zovsetkeho..😠

candii
6. nov 2016

@evicaveverica presne keby som vedela nekupim ho.. strasne kratky a zachytava sa 😠

evicaveverica
7. nov 2016

@baaambulkaa a ked ho zlozis tak ta vec co sa uchytava o opierku kocika nevyskakuje?

evicaveverica
7. nov 2016

@candii ved totok... A kedze ide zima tak musim poriesit nieco fakt vyssie a teplejsie lebo nemienim malu balit do 3 dek ako suseda 😂

baaambulkaa
7. nov 2016

@evicaveverica ja to neuchytavam 🙂

candii
7. nov 2016

@evicaveverica ja pouzivam fusak.. kaslem na to ved uz je aj dost chkadno

evicaveverica
7. nov 2016

@baaambulkaa tak to je parada ak sa ti to nesmyka

evicaveverica
7. nov 2016

@candii aky mas? Mbe sa fakt lubi ten emitex...asi ho najblizsie kupim aj s tymi rukavnikmi na rucku kocika

candii
7. nov 2016

@evicaveverica ja mam Pidilidi.. este z minuleho roka .. 2v1 predlzovaci..

evicaveverica
7. nov 2016

@candii vyzera uplne rovnako ako ten emitex

candii
8. nov 2016

@evicaveverica .. ano vyzorovo su rovnake, je nepremokavy, protismykovy, a ani ho neprefukne..

evicaveverica
9. nov 2016

@candii pocuj teraz sok kukla jedno video este k tomu fusaku..pride mi tenky... Oproti fusakom kaiser a eisbarchen... Mala si ho minulu zimu?

candii
9. nov 2016

@evicaveverica tenky? Podla mna je dost hruby a ano malo som ho aj minulu zimu

candii
10. nov 2016

@evicaveverica dnes som akurat rozobrala tu plastenku a to tam nema byt nejaky otvor na tvaricku to ma byt vsetko v celosti.. no nepaci sa mi to dako 😕

evicaveverica
11. nov 2016

@candii ja som ju mala nasadenu dva dni dozadu... Akoze je fakt neskladna ale k ucelu posluzila..hore su aj dierky aby sa dietatko vnutri nesparilo.. Nieje zla ale ani z nej neskacem.

nataliahamarova
2. jan 2017

Kde sa dá kocik Joie Litetrax 4 Air vidieť naživo. Rozmýšľam ze ho kúpime ale chcem si ho pozriet naživo.

evicaveverica
3. jan 2017

@nataliahamarova OC Palace, Zlate poesky predajna Kociky.sk

nataliahamarova
3. jan 2017

evicaveverica dakujeeem

rachotinka
4. jan 2017

Pekný večer ja by som sa vrátila k tej pláštenke ako ju tam dať teda skôr ako dať dole tie držiaky na fľašku lebo tam sa to má zapať a neviem to dať dolu :( Dakujem za každú radu

lucpp
5. jan 2017

@rachotinka mne tam tie držiaky pri plastenke nezavádzali normálne som.ju spustila dolu a držiaky pod plastenkov neboli ...Ale ako ich dať dolu by zaujímalo aj mňa viem vybrať jedine ten stred

evicaveverica
5. jan 2017

@lucpp to tam je.len nacvaknute...videla som ked mi to tam davali.. Tie boky staci vycvaknut.

@rachotinka jansom tu plastenku na to davala aj s tym drziakom..a v pohodke