Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
@evicaveverica hej len zadne su nafukovacie ale nevidno a mne to absolutne neprekaza.. priznam sa ze plastenku som este nerozkladala 🙈 tak neviem ako vyzera 😁 ..
Babenky mate niektora fusak Emitex 3v1? Premyslam ze ho kupim na zimu..lebo s tym originalom na joie som sa teda nestotoznila aj ked sa mi sprvoti zdal super. To je presne to ze ked to clovek zacne pouzivat zisti co mu vadi...dik za komenty
@evicaveverica ja mám kočík Joie a kupovala som fusak Emitex, maximálna spokojnosť 🙂
My sme tiež kúpili emitex ale prechodný fusak ...ale teraz riešim nanoznik ten ku kociku nebol a ten originálna joie sa mi nepozdáva ...máte nejaké nanozniky alebo ste bez ak áno čo vám sadlo nane ..mne sa apozdava pinkie nanoznik ale neviem.ci by pasoval ..
@lucpp ja som kupovala nánožník zo sashe na mieru a max spokojnosť,nakoľko tie v obchodoch,, univerzálne,, sa mi absolútne nepáčili
@baaambulkaa nesmyka sa ti? Oni tam maju este dake upevnenie navyse sa opierku ale to podla mna pri rozlozeni musi vyskocit. A ktory ten emitex mas? Dik
@lucpp original je strasne kratky..hlavne ak je dietatko este male. Ma ho tak po clenky cize musim davat extra hrubu deku ..a na to biele sa chytaju chlpy zovsetkeho..😠
@evicaveverica presne keby som vedela nekupim ho.. strasne kratky a zachytava sa 😠
@baaambulkaa a ked ho zlozis tak ta vec co sa uchytava o opierku kocika nevyskakuje?
@candii ved totok... A kedze ide zima tak musim poriesit nieco fakt vyssie a teplejsie lebo nemienim malu balit do 3 dek ako suseda 😂
@candii aky mas? Mbe sa fakt lubi ten emitex...asi ho najblizsie kupim aj s tymi rukavnikmi na rucku kocika
@evicaveverica .. ano vyzorovo su rovnake, je nepremokavy, protismykovy, a ani ho neprefukne..
@candii pocuj teraz sok kukla jedno video este k tomu fusaku..pride mi tenky... Oproti fusakom kaiser a eisbarchen... Mala si ho minulu zimu?
@evicaveverica dnes som akurat rozobrala tu plastenku a to tam nema byt nejaky otvor na tvaricku to ma byt vsetko v celosti.. no nepaci sa mi to dako 😕
@candii ja som ju mala nasadenu dva dni dozadu... Akoze je fakt neskladna ale k ucelu posluzila..hore su aj dierky aby sa dietatko vnutri nesparilo.. Nieje zla ale ani z nej neskacem.
Kde sa dá kocik Joie Litetrax 4 Air vidieť naživo. Rozmýšľam ze ho kúpime ale chcem si ho pozriet naživo.
Pekný večer ja by som sa vrátila k tej pláštenke ako ju tam dať teda skôr ako dať dole tie držiaky na fľašku lebo tam sa to má zapať a neviem to dať dolu :( Dakujem za každú radu
@rachotinka mne tam tie držiaky pri plastenke nezavádzali normálne som.ju spustila dolu a držiaky pod plastenkov neboli ...Ale ako ich dať dolu by zaujímalo aj mňa viem vybrať jedine ten stred
@lucpp to tam je.len nacvaknute...videla som ked mi to tam davali.. Tie boky staci vycvaknut.
@rachotinka jansom tu plastenku na to davala aj s tym drziakom..a v pohodke

@lucpp nafukovacie su len zadne, predne len vyzeraju ako nafukovacie...teda ak som sa dobre pozerala..mam ho v aute, tak sa neviem zrovna pozriet..co povies @candii ? Ale vobec to nevidno ze niesu nafuk. lebo sa tvaria ako nafukovacie..aj plast je taky poriadny