Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
@elah tazko ti poradit... Podlamna su to dva uplbe rozlicne kociky. Ak chces velky kosik kup si Valco snap 4... Ten ma mega kosik a tusim aj dobre pristupny. Joie ma slusny kosik aj ked nevyzera ale je horsie pristupny ak je opierka napolohovana. Peg perego neviem...ale.myslim ze je dost tazky
Ahojte Baby. Viete mi prosím poradit? Nikdy som nemala športový kočík (ale veľmi sa mi páči Joie Litetrax)ani golfový. Aký je v tom rozdiel ktorý je na čo dobrý. Cestovať veľmi nebudem parkrat vlakom a autom inak budeme bývat v meste chcem aby bol skladný a prenosný do bytu a tak. A ešte môj malý je dost dlhý, na to ma upozornili v obchode predavajuci ze si mám opierku zmerať.(či je dosť vysoká). A ešte ma napadlo teraz použivame športový kočík z trojkomb. dúfam že Joie Litetrax nie je taky mohutný ako športiaky či? Ďakujem.
Tak ja najprv k tomu košíku na kočíku...Na toto som nejako nekukala ..Nerada nakladam veci do kočíka ..Dolu mám plastenku a takú kozmetickú tasticku kde mám plienky mokré utierky pre prípad núdze...Ten pultik hore má vytáča neviem.to dať dole nič sa tam nezmestí a mám kúpený platneny z aliexpresu chcem.to vymeniť ....Čo sa týka tašky tiež by som kúpila tie háčiky a vlastne si t vieš potom dokúpiť aj nejakú kabelku alebo tašku čo by pasovala a možno aj farebné spestrila kočík ....K veľkosti čo ja viem naša malá je drobné dieťatko mamae roku a pol a má 86cm ...No len premena bol tento kočík láska na prvý pohľad .....Kto by chcel aké kúpiť nanoznik tak PINKIE vám určite sadne
@evicaveverica dakujem krasne, ja som si tasku osobitne dokupovala a mala k tomu aj tie haciky takze nemusim dokupovat......ja som tento kocik na zivo nevidela a aj tak sa mi velmi zapacil...uz sa neviem dockat kedy mi ho dnes kurier donesie v Olivovej farbe....tasku mam zelenu aj ked svetla zelena ale mne to nevadi☺ velmi pekne dakujem este raz za rady
@kazuzka golface maju dve rucky ako golfove palice - od toho ten nazov.. A sportaku maju jedno madlo. Joie je lahko skladatelny, celoodpruzeny (predne aj zadne kolesa), opierku ma nastavitelnu tusim do 5 poloh, dekel sa po rozzipsovani da stiahnut skoro az k nozickam dietatka s tym ze to rozzipsovanie je sietka co je super na leto lebo sa pod tym dieta neuvari a mamka naneho vidi. Podnozka je len dvojpolohova bud rovno alebo sklopena dolu pre vecsie deticky. Kosik je podlamna,dostatocny na mensi nakup resp na bundy a ine haraburdie. Mne na nom strasne vyhovuje ten pultik na dva pohare s krabickou na,kluce a mobil, vreckovky..parada! Vyraba sa v dvoch prevedeniach co sa tyka kolies..klasicke penove alebo AIR su nafukovacie. Za mna velke plus. Jedine co ohejtujem je ten nanoznik..je kratky a neprakticky. Mne dala kamoska teraz nanoznik z Britaxu tak som zvedava ci mi na neho pasne.
@kazuzka este k tym sportakom s trojkombinacii..tiez som mala...a ti poviem som rada ze som sa ho zbavila.. To komplikovane skladanie a vaha ma zabijali... Takze urcite jednoduchy sportak je lepsia volba. Za seba ak,ti mozem poradit.. Mne sa zda, uz som to tu mozno spominala ze Valco Snap 4 je nieco vacsi, skladanie je podobne, rozdiel je v sklapani opierky a vo velkosti kolies..tie ma Valco fakt velke co je podla mna super. Je trosku tazsi tusim ale nie o vela. Fakt velky sportak ma Britax..ak mas velke dieta a nebude ti joie stacit ani valco skus britax. Akurat je to fakt citelne tazsie hebedko. Ale opat..skladanie je rovnake.
Áno súhlasím pre veľké detičky určite britax....Iked je trošku tahsi ..No má veeeela miesta...Ja mám takú drobnú slečnu čiže nám stačí takýto a tiež sa prikláňam že trojkombinavia bola zbytočnosť
Ďakjem ste zlate. Zajtra idem vyskusat s malym tie opierky do obchodu. Moj maly je strasne chudy a dlhy. Som zvedava potom asi z netu objednam. A ešte tie kolieska a nanoznik a organizer treba dokupit alebo je to uz ku kociku?
@kazuzka ja som mala v cene pultik to je asi ten organizer (ktorý neviem.dat dolu😂) a plastenku ...Kolesá dostaneš normálne len si musíš vybrať či nafukovacie či klasiku ...S nafukovacím je o niečo drahší....Nanoznik som musela kúpiť ...Original joie sa mi nepáči ....Sadne ti nán aj pinki nanoznik
Mne uz prisiel v olivovej farbe a som nesmierne spokojna, kesa mam klasicke a vobec mi neprekazaju, pre nasu mali princeznu je dostatocne velky,lahko sa ovlada aj jednou rukou.....co sa tyka pultiku, ja som ho objednala z netu takze som si ho skladala sama a ten pultik sa nasuva ako aj strieska.....ten pultik jednoduho treba tahat k sebe obe strany abe ste ho dali dolu
Prosimvas a dá sa tam nastaviť rucka/rukoväť resp jej vyska? Sme s mužom vyšší či je to možné diky 😉
@candii kokos ..90cm.. Nasa ma 13m a dakych 74cm 😅 ... To mas uz skoro dospelaka... Hihi..ale je pravda ze nasa mala je niekde tabulkovo v strede.
@evicaveverica hah mozno nie uplne 90cm ale cca 85cm ma isto 😀 ma dlhe nohy po mne 😀
Zienky velmi sa mi paci tento kocik...len by som sa vas chcela opytat ze cim je potiahnuta rukovat?aky je to prosim vas material?dakujem velmi pekne
Ahojte máte skúsenosti, že pri prechádzke sa vám predné kolesá dosť mykajú ? Myslim až tak, že ich trasie a mam pocit, že sa kočík rozletí! Ja som ho kúpila cez víkend ako druhá majiteľka a dnes na prechádzke som toto šokovaná zistila. Tak neviem či som niečo zle mala zatlacene alebo jednoducho toto ten kocik robi! :D Dakujem za vase skusenosti!
@alzbetapolonova nemykaju.. sem tak ich pocut ked idem po vacsich nerovnostiach lebo nie su nafukovacie ako zadne (ak mas air) .. ale tak skus ich popritahovat..

@olsiatkko ja mam tasku stokke a vesiam ju cez tu rucku. Mala som aj tasku mutsy a tiez tam bola prevesena... Alebo si kup haciky so suchymi zipsami a tasku na to zavesis ak ma putka.. Pasne ti na to akakolvej taska