Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
Inak baby ja zvazujem predat ho.. Nasa mala je tak strasne aktivna ze ho uz vobec nevyuzivam. Vsade chce ist peso sama 😅 ..tak ak by mal dakto vazny zaujem tak by som ho mozno strelila.
@fasssa presne ako poprisujete, robi to na nerovnostiach a dole kopcom. Uz som sa rozpravala o tom s predajcom, takze vtedy mam zaaretovat kolieska. Inak v meste na rovnom nam uz ide spickovo. Manzel namazal a dali sme pod pruziny take silonove kolieska, lepsie to dolahlo... inak sa manipuluje lahucko no do extra terenu si nechavame aj stary velky kocik plus nosic to isti. 🙂
@alzbetapolonova aretacia tieto veci vyriesi..tak paradicka. Tak si ho uzi, kocik je supis.
@alzbetapolonova prosim ta vies mi poslat foto tych silikonovych onych? 🙂 tatko by mi zmajstroval..mne veru to zavazie velmi pomohlo ale skusim aj tie kolieska..zaaretovat som to pred tym skusala, pomohlo ale sa tazsie ovlada..tiez mam na "teren" taky tank doma plus nosic takze sa to da vyskladat 🙂
Inak ja som ten kocik kocky predala a teraz dumam ci som urobila dobre, lebo mlada ako ho videla len by sa vozila.. Tak som bola omrknut iny a som na pochybach ze co mam robit.. Znova poriesit ten ist alebo valco snap s nafukovacimi kolesami... Ja viem ze som trubka ale poradte...dik
@evicaveverica a kolko ma mala? Vies zase ju po chvili kocik omrzi a zase budes predavat 😀
@candii 15 mesiacov.. Viem uvedomujem si to.. Len druha vec je ze mozno by sme chceli este jedno baby a potom by sa aj vyuzil. Teraz do dvoch rokov ho este asi urcite vyuzijem.
@evicaveverica tak to este nema vema este by si ju povozila si myslim .. no ja osobne by som do toho isteho nesla .. bud valco alebo aj britax sa mi paci
@candii vies co riesim..to odpruzenie..ci mi to to valco nahradi tymi vacsimi nafukovacimi kolesami. To je asi jedine. Lebo chodim s malou do vinohradu a na polne cesty..a zas nechcem aby bola ako rezen vyklepana po prechadzke
@candii volala som do predajne a teda mam skusit vybrat a naolejovat/premazat kolieska komplet a ze pripadne poslat na reklamaciu ze do 30dni bude odpoved ale ze nemaju s tymto kocikom skusenost, ako to dopadne... v kazdom pripade zavazie v kociku pomohlo, tak to asi nebudem riesit, kedze nemam zaruku ze by to bolo vyriesene a nechce sa mi byt bez kocika a celkovo tie natahovacky...
@fasssa fuha ale permanentne riesenie so zatazou v kosiku nieje uplne optimalne. Ked mas blok vyreklamuj..mozno ti poskytnu nahradny kocik, hm?
maju moznost nahradneho len byvam pri Ba a predajna je v Hlohovci, aj doma mam este jeden ale to je taky tank, co ani do auta nevopcham poriadne.. este si to premyslim, zaruku ma do 10/2018 ..
Caute mamicky,,uz aj ja mam doma tento kocik,objednavala som to bez vyskusania na predajni,a teraz neviem ci moj ke pokazeny ci to tak ma byt 🙂prosim poradte,,,aj u vas je ta konstrukcia taká nepevná? Myslim na tom mieste kde sa ten kocik zlozi a otvara,,,proste nieje to take pevne ked kocikujem . da sa ztoho pochopit o co mi vlaste ide? ;)
@fasssa zase aby si ho naleto mala opraveny. Zide sa ti lahky vzdusny kocik. A potom si mozte spravit pekny vylet do okolia hlohovca.
@livia211 ano trosku sa to prehybalo ale to nic nebolo..oproti tomu co som mala predtym..ten sa ohybal teda fakt viac. Ked som chcela ist na obrubnik tak som vazne musela zatlacit. Nervy som z toho mala strasne.

@fasssa reklamovala by som urcite.. mne to vobec moj kocik nerobi.. a ani by to nemal robit..